Concurs: 11 coduri de acces la concertul Live3D Mihai Margineanu

publicat pe: 28 februarie 2012 11:00

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Concert Live 3D Mihai Margineanu

«Cutiuţa cu muzichii» ofera 11 coduri de acces la primul concert online Live3D din Romania. Concertul il are ca protagonist pe Mihai Margineanu si va fi transmis pe situl www.live3d.ro in data de 1 martie a.c. Mai multe despre acest eveniment puteti gasi pe pagina oficiala Live3D.

«Cutiuţa cu muzichii» este partener media al www.live3d.ro pentru evenimentul "Concert live 3D Mihai Margineanu".

Conditii de participare

Participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea "La ce ora va fi transmis concertul live 3D Mihai Margineanu?" si sa furnizeze corect datele personale in formularul de inscriere. Raspunsul la intrebare poate fi aflat accesand pagina oficiala Live 3D la adresa www.live3d.ro. Termenul limita de inscriere in concurs este data de 1 martie a.c. ora 15:00. Va fi luata in considerare o singura inscriere in caz ca participantul se inscrie de mai multe ori cu aceleasi date personale, in mod voit sau din greseala.

Conditiile de desfasurare ale concursului impun furnizarea numarului de telefon catre partenerul concursului (www.live3d.ro) pentru a asigura evitarea oricaror dificultati tehnice de acces pe situl Live3D. Adresa de e-mail nu va fi furnizata niciunei terte parti ci va fi folosita doar pentru comunicarea codului de acces catre participantii care vor fi desemnati castigatori.

Participantii inscrisi vor fi listati in pagina concursului doar cu numele, localitatea si data inscrierii pentru transparenta, fara afisarea altor date personale (adresa de e-mail si numarul de telefon) si a raspunsului dat.

Premii

Primii 11 participanti care vor indeplini conditiile de participare mentionate vor primi cate un cod de acces pentru vizionarea concertului live 3D. Codul de acces permite vizionarea evenimentului, dar si descarcarea unei melodii in exclusivitate de pe www.live3d.ro a lui Mihai Margineanu - "Lupanarul din Fanar" si participarea la tombola Live3D avand ca premiu o excursie de 3 persoane la schi in Austria.

Castigatorii vor fi afisati pe pagina concursului in data de 1 martie dupa ora 15:00 si vor primi pe adresa de e-mail specificata codul de acces necesar vizionarii concertului live 3D. «Cutiuţa cu muzichii» nu isi asuma raspunderea pentru eventuala functionare defectuoasa a transmisiunii sau a codului de acces.

Castigatori

  • Mirela Mihaiu (Bucuresti)
  • Ioan Indreias (Bucuresti)
  • Adu Ciutureanu (Bucuresti)
  • Marius Nedelea (Pitesti)

Despre Live3D

Live 3Dlive3D.ro este locul unde imbini iesirile din oras cu relaxarea de acasa. Poti sa vezi o piesa de teatru, un concert, un eveniment intr-o modalitate inedita, ca si cum ai fi acolo (3D) dar ramanand acasa, in fotoliul preferat.
O modalitate noua si inteligenta de interactiune cu viata orasului tau.
Suntem la fel de doritori ca si tine de divertisment iar relaxarea inseamna acelasi lucru si pentru noi: acasa, singuri, cu jumatatea sau cu prietenii, urmarind ceva de calitate. Si cum Internetul bate televiziunea si in tur si in retur, iti oferim o noua optiune pentru online-ul romanesc: sa "iesi" in oras prin cablul de date...

Etichete: