Maggie Reilly - Echoes (1992)

publicat: 20/09/2011 23:11 | actualizat: 2020-01-1212/01/2020 14:57 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Iata unul dintre albumele personale favorite si unul dintre cele mai bune albume ale anilor '90. Poate ca multor altor ascultatori acest album le aduce aminte de momente placute sau de persoane dragi. Mie, personal, imi aduce aminte de ultimele zile de liceu, cand toti stateam in jurul unui casetofon si ascultam melodiile acestui album care povesteau despre dragoste, gelozie, tradare, dar mai ales despartire, despartirea de colegii cu care impartisem patru ani din viata, zi de zi, la scoala.

Echoes este, oficial, albumul de debut in cariera solo al cantaretei de origine scotiana, desi, dupa o cariera plina de succes alaturi de Mike Oldfield, Maggie Reilly debutase solo in 1984. Single-ul de la acea data avea pe fata A coverul As tears go by, interpretata in original de Marianne Faithfull in 1964, o piesa compusa de Jagger, Richards si Oldham. Ascultand piesa de atunci, pe care am inclus-o ca bonus in lista de melodii, avem o prefata la stilul personal solo specific al lui Maggie Reilly, una din acele voci deosebite pe care oricine, la orice ora din zi si din noapte, ar putea-o identifica fara greseala.

Albumul a fost inregistrat in perioada martie-septembrie 1991, dar a fost lansat in aprilie 1992. Maggie Reilly se regaseste in lista de compozitori a tuturor pieselor de pe album, cu o singura exceptie si anume What about tomorrow's children, melodie care a aparut pe albumul Lost Paradise (1990) al trupei The Lenny MacDowell Project, dar featuring-ul ii apartinea lui Maggie Reilly.

Hit-ul acestui album a fost, fara indoiala, Everytime we touch care a reusit sa ajunga in primele locuri in multe topuri internationale la acea vreme. Alte extrase pe single care au cunoscut un succes relativ au fost Tears in the rain, Wait si What about tomorrow's children.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Maggie Reilly - Echoes - 1992
Descriere: primul album al solistei Maggie Reilly
Gen muzical: Pop
Conţine: 13 melodii
Timp total: 51:57
Bit rate: 64kbps
Creată la: 30/06/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: