Termeni şi condiţii

«Cutiuta cu muzichii» este un blog personal si nu este asociat nici unei institutii sau companii. Opiniile exprimate de autor in diverse postari, pe marginea materialelor audio prezente in site, reprezinta opiniile sale personale si sunt exprimate in conditiile libertatii de exprimare. Autorul incearca de fiecare data sa exprime opinii de buna-credinta si nu are intentia sa aduca in mod deliberat vreun prejudiciu personal artistilor ale caror materiale audio sunt prezente in postarile sale. In fapt, politica autorului este de a nu scrie sau dezbate deloc sau in mod insistent pe tema subiectelor care nu ii sunt pe plac sau pe care le dezavueaza, tocmai pentru a pastra o linie editoriala consecventa, anume aceea de a fi constructiv si nu aceea de a prezenta informatii sau opinii ce pot fi catalogate drept rauvoitoare sau tendentioase. Daca observati inadvertente sau informatii gresite ori incomplete pe acest site, semnalarea lor va fi binevenita, iar eroarea va fi remediata in cel mai scurt timp.

Materialele audio nu apartin autorului si nu sunt oferite spre descarcare niciunui utilizator, prezenta lor pe acest site avand doar un rol pur demonstrativ si educativ. Orice artist ale carui drepturi intelectuale sunt lezate de prezenta materialelor sale audio pe acest site poate semnala acest lucru la adresa cutiuta@muzichii.ro si va fi scoasa de indata orice mentiune catre respectivele materiale audio.

Autorul acestui site militeaza pentru stoparea pirateriei online si recomanda cu fiecare oportunitate utilizatorilor acestui site sa cumpere albumele muzicale care le sunt pe plac.

In cazul in care un artist doreste sa isi promoveze materialul audio pe acest site, promovarea va fi facuta in mod gratuit, cu acordul autorului acestui site. Autorul sitului nu promoveaza materiale audio care contin indemnuri la discriminarea unor categorii de persoane, indiferent daca aceasta discriminare este rasiala, sexuala, religioasa sau de orice alta natura.