The Mazda Story - The Craftsmen (octombrie 2011)

publicat: 29 octombrie 2011 14:43 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Melodia din cea mai recenta reclama Mazda a fost compusa special pentru spotul publicitar de Massive Music, una din cele mai mari case de productie muzicala pentru spoturi comerciale. Massive Music a fost fondata in anul 2000 de muzicianul olandez Hans Brouwer si are sediul principal in Amsterdam. In ultimii ani Massive Music a produs muzica din reclamele unor branduri foarte apreciate ca Volvo, Nike, Orange, Grolsch, Volkswagen, Motorola, Seat sau Adidas. Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre Hans Brouwer si Massive Music va recomand acest articol.

Melodia o puteti descarca de pe situl Mazda si o gasiti la adresa http://www.mazda.co.uk/stories/downloads/. Campania The Mazda Story cuprinde mai multe spoturi intitulate sugestiv The Craftsmen, The Challengers, Horse and Rider etc. si ele infatiseaza spiritul poporului japonez ce caracterizeaza producatorul de masini Matsuda Kabushiki-gaisha (Mazda Motor Corporation). Puteti vedea o parte dintre aceste clipuri publicitare pe pagina Mazda USA de pe Youtube.

Massive Music Amsterdam - The Mazda Story

Pentru mai multe melodii din reclame tv vă recomand postul Muzică din reclame.

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: