The Mazda Story - The Craftsmen (octombrie 2011)

publicat: 29/10/2011 14:43 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Melodia din cea mai recenta reclama Mazda a fost compusa special pentru spotul publicitar de Massive Music, una din cele mai mari case de productie muzicala pentru spoturi comerciale. Massive Music a fost fondata in anul 2000 de muzicianul olandez Hans Brouwer si are sediul principal in Amsterdam. In ultimii ani Massive Music a produs muzica din reclamele unor branduri foarte apreciate ca Volvo, Nike, Orange, Grolsch, Volkswagen, Motorola, Seat sau Adidas. Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre Hans Brouwer si Massive Music va recomand acest articol.

Melodia o puteti descarca de pe situl Mazda si o gasiti la adresa http://www.mazda.co.uk/stories/downloads/. Campania The Mazda Story cuprinde mai multe spoturi intitulate sugestiv The Craftsmen, The Challengers, Horse and Rider etc. si ele infatiseaza spiritul poporului japonez ce caracterizeaza producatorul de masini Matsuda Kabushiki-gaisha (Mazda Motor Corporation). Puteti vedea o parte dintre aceste clipuri publicitare pe pagina Mazda USA de pe Youtube.

Massive Music Amsterdam - The Mazda Story

Pentru mai multe melodii din reclame tv vă recomand postul Muzică din reclame.

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: