Obsesia muzicală (25)

publicat: 07/05/2011 13:45 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

O melodie care m-a obsedat timp de aproape 20 de ani si despre care nu am stiut niciodata cum se intituleaza si cine o canta. Am auzit-o pentru prima data la Radio Contact, in emisiunile Doinei Ene, dar nu am putut afla cum se numea melodia. Am retinut doar refrenul, lucru care nu m-a ajutat prea mult in gasirea ei. Stiam insa ca atunci cind o voi auzi o voi recunoaste instantaneu. Iata ca astazi o regasesc gratie Youtube, intr-o varianta rara, slow. Melodia dateaza din anul 1992 si apartine unei formatii cu o cariera meteorica, care a activat un singur an (1991-1992). Formatia era compusa din Geoff Maccormack, Miriam Stockley (vocal) si Simon Goldenberg.

Praise - Easy way out

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: