Obsesia muzicală (25)

publicat: 07 mai 2011 13:45 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

O melodie care m-a obsedat timp de aproape 20 de ani si despre care nu am stiut niciodata cum se intituleaza si cine o canta. Am auzit-o pentru prima data la Radio Contact, in emisiunile Doinei Ene, dar nu am putut afla cum se numea melodia. Am retinut doar refrenul, lucru care nu m-a ajutat prea mult in gasirea ei. Stiam insa ca atunci cind o voi auzi o voi recunoaste instantaneu. Iata ca astazi o regasesc gratie Youtube, intr-o varianta rara, slow. Melodia dateaza din anul 1992 si apartine unei formatii cu o cariera meteorica, care a activat un singur an (1991-1992). Formatia era compusa din Geoff Maccormack, Miriam Stockley (vocal) si Simon Goldenberg.

Praise - Easy way out

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: