Obsesia muzicală (28)

publicat: 02/07/2011 11:37 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Este vorba despre Kobi Peretz, un cantaret evreu din Tel-Aviv, care este privit ca un idol pop in Israel. Stilul sau muzical este mizrahi, un stil cosmopolit ce combina elemente muzicale europene si africane, importate de evreii ce au revenit in Israel dupa 1950. De regula este cantat in ivrit si jargon arab, de aceea probabil ca multi au avut impresia ca melodia Kama Ahava este cantata in limba araba. Melodia originala, lansata in 2010, este slow, iar celor interesati le recomand sa o asculte aici.

Kobi Peretz - Kama Ahava (Some love)

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: