Poveşti cu cântec

Ediţia IX

publicat: 01/03/2024 10:00 | actualizat: 2024-03-0101/03/2024 11:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Pasiunea pentru muzica vine de departe, de prin anul 1994, când derulam cu creionul primele casete înregistrate cu muzica de la Radio Contact. De atunci, a rămas o constantă în viata mea, alaturi de călătorii, lectură dar și... cifre.

Primăvara este un anotimp al renașterii și al unor noi începuturi. Optimismul, bucuria și speranța sunt sentimente care i-au inspirat și pe diverși muzicieni, în diverse decade.

Lou Rawls, chiar unul dintre artiștii prezenți în această selecție spunea: "E din nou primăvară! Pot din nou să ascult păsărelele ciripind, pot vedea florile îmbobocind și tinerii îndrăgostindu-se."

Așadar, astăzi, de 1 martie 2024, v-am pregătit o selecție cu 20 de piese din repertoriul internațional, care au și un numitor comun: cuvântul primăvara se află în titlu. Pop, dance, rock, country sau jazz, am inclus mai multe genuri, balade dar și melodii mai ritmate, sper să vă placă această selecție inedită.

Să ascultați cu plăcere!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Poveşti cu cântec - Ediţia IX
Descriere: melodii despre primăvară
Gen muzical: Various
Conţine: 20 melodii
Timp total: 01:16:39
Bit rate: 64kbps
Creată la: 29/02/2024
Actualizată la: 29/02/2024

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: