ElectroBlog Ro

publicat: 28/12/2011 17:12 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Intotdeauna am crezut in dictonul "Nu aduce anul ce aduce ceasul", care s-a dovedit inca o data in plus valabil spre sfarsit de an. In mod intamplator, cautand informatii despre artisti romani de muzica electronica am gasit situl ElectroBlog Ro, un site mentinut de Moldovan Septimiu, un tanar de 25 ani care este fara indoiala extrem pasionat de muzica electronica romaneasca. Blogul a fost lansat in februarie anul acesta si am descoperit, cu surprindere si in acelasi timp cu multa placere, ca printre postarile sale despre artisti mai mult sau mai putin cunoscuti de pe scena muzicala romaneasca de mainstream si underground se afla si un sir de articole prin care isi propune sa alcatuiasca o istorie a muzicii electronice romanesti, rememorand momente cheie din evolutia muzicii electronice din Romania incepand cu anii '60 pana in contemporaneitate, impletite cu biografii ale artistilor romani de gen si liste de melodii de pe albumele lor. Articolele sale insa nu se rezuma doar la muzica electronica ci abordeaza si muzica rock, alternativa, jazz, indie, hip-hop sau instrumentala, insa toate subiectele sale au ca numitor comun cantareti romani, lucru care din punctul meu de vedere este demn de lauda. Va recomand cu caldura sa vizitati acest site caci va asigur ca veti avea de unde alege.

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: