Solo-uri de chitară (vol. 1)

publicat: 23 februarie 2010 23:18 | actualizat: 2020-01-1212 ianuarie 2020 14:57 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Dupa ce aseara Manfred Mann mi-a adus aminte de un vis mai vechi de a face o cutiuta cu solou-uri de chitara (electrica), astazi am reusit sa pun acest vis in fapt. Bineinteles ca nu vreau sa concurez cu topurile de pe internet ale celor mai bune solo-uri de chitara, pentru ca aceasta rubrica este mai mult personala. Daca veti gasi in lista melodiilor de astazi - unele mai cunoscute, altele care imi plac mie - macar cateva din cele ce se regasesc si in preferintele voastre, atunci voi fi mai mult decat fericit.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al carui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Solo-uri de chitară vol. 1
Descriere: melodii cântate la chitară
Gen muzical: Instrumentală
Conţine: 10 melodii
Timp total: 52:32
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 23 februarie 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: