Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CLIII

publicat: 21/12/2021 14:00 | actualizat: 2021-12-2121/12/2021 14:46 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta va fi ultima cutiuta dedicata melodiilor din topurile internationale din acest an. In aceasta editie am inclus melodiile care mi-au atras atentia in ultimele doua luni.

Primul artist pe care vreau sa il remarc este cel care da si power-play-ul editiei. Este vorba de Aurora, o cantareata norvegiana de 25 de ani ce si-a pornit cariera muzicala in 2012. A cunoscut primul succes muzical in 2015 cu single-ul Runaway, care a ajuns pana pe locul 25 in topul UK Singles Chart si a intrat in alte topuri muzicale din Europa. Melodia din lista de astazi face parte din albumul THhe Gods we can touch, ce urmeaza a fi lansat in ianuarie 2022. Interesant este ca videoclipul melodiei, realizat in timpul pandemiei, este regizat chiar de Aurora, iar surorile ei, Victoria si Miranda, au ajutat-o cu vestimentatia si machiajul.

Jennifer Lopez revine in atentia publicului cu o melodie de pe coloana sonora a filmului Marry me, o comedie romantica ce se va lansa in 2022, in care mai sunt distribuiti Owen Wilson si Maluma. De remarcat ca unul dintre compozitorii acestei melodii, Michael Pollack se regaseste si in lista de co-autori a melodiei Angel baby interpretata de Troye Sivan, si ea prezenta in editia de astazi.

Shouse este un duo de muzica electronica din Australia ce a castigat popularitate anul acesta datorita remixurilor melodiei Love tonight folosite in clipurile Tik Tok aflate in trend. Melodia a fost lansata in 2017 si a cunoscut un succes comercial notabil fiind certificata cu Discuri de Platina, Aur si Argint in Australia si alte cateva tari din Europa. Versiunea din lista de melodii a acestei editii este varianta originala publicata in 2017.

Colaborarea dintre The Kid LAROI si Justin Bieber a devenit una dintre cele mai apreciate melodii ale anului, primind numeroase certificari internationale si atingand pozitia 1 in numeroase topuri muzicale de pe mapamond. Printre cei prezenti in lista de credite a acestei melodii se afla si romanul Serban Ghenea care a contribuit la mixaj. Ghenea este un inginer de sunet originar din Romania stabilit in Canada. El are in palmares 18 premii Grammy Award printre acestea fiind si 4 premii pentru Cel mai bun album al anului cu: Taylor Swift - 1989 si folklore, Adele - 25 - de pe care face parte si single-ul When we were young prezent in lista de melodii - si Bruno Mars - 24K Magic.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CLIII
Descriere: Power-play: Aurora - Exist for love
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 35:21
Bit rate: 64kbps
Creată la: 04/10/2021
Actualizată la: 04/10/2021

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: