Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CLV

publicat: 19/06/2022 15:00 | actualizat: 2022-06-1919/06/2022 17:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Revin dupa o pauza mai lunga, cauzata de o problema de sanatate, dar cu forte proaspete. Aceasta este o editie aflata in lucru din februarie. Sa incepem:

Primul artist remarcat este Jack Savoretti, despre care am mai vorbit intr-o editie anterioara, insa de data aceasta va recomand spre auditie melodia "Love of your life" publicata pe o varianta actualizata a albumului Europiana (2021) si intitulata Europiana Encore, lansata in 2022. Interesant este ca acest album nu apare in lista de albume Wikipedia a artistului, dar o puteti pe Apple Music aici.

Un nou album vor lansa si Muse, in august anul aceasta, intitulat Will of the people, ale carui versuri au fost influentate de perioada dificila a pandemiei. Cu toate astea, versurile melodiilor sunt mai degraba anti-sistem, asa cum pot fi auzite in primele trei single-uri extrase de pe acest album: Won't stand down, Compliance si Will of the people.

Ilioana, pe numele intreg Iliona Roulin, este o cantareata belgiana de limba franceza nascuta la Bruxelles in anul 2000. A inceput sa scrie versuri de la 15 ani, iar la 16 ani avea propriul ei canal de Youtube in care isi publica videoclipuri ale melodiilor ei, pe care si le inregistra si edita singura. A debutat discografic in 2021 cu EP-ul Tristesse. Melodia Si tu m'aimes demain face parte din al doilea EP intitulat Hot head (2022).

Saco, pe numele adevarat Coen van Hessen, este un dj si producator olandez din Utrecht. Si-a inceput cariera de dj in 2003 la doar 11 ani, iar la 18 ani a inceput sa compuna melodii pentru formatia sa, dar a fost nevoit sa isi intrerupa cariera pentru a isi urma studiile la Facultatea de Medicina. Melodia Gotta give me este o colaborare cu Sebastien van Dorp, un fost participant la Vocea Olandei in sezonul 8.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CLV
Descriere: Power-play: Ed Sheeran - The joker and the queen
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:41
Bit rate: 64kbps
Creată la: 07/02/2022
Actualizată la: 27/05/2024

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: