Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CLX

publicat: 18/06/2023 18:00 | actualizat: 2023-06-1818/06/2023 19:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia 160 introduce cativa artisti ce nu au mai fost prezenti in cutiutele anterioare. Primul artist pe care vreau sa il prezint este cantareata canadiana Jamie Fine, fosta membra a duo-ului Elijah Woods x Jamie Fine. Jamie a urmat o scoala de gastronomie iar dupa absolvire si-a lansat propria companie de catering. La cursurile de gastronomie a facut cunostinta cu muzicianul Elijah Woods, care a ajutat-o sa intre in industria muzicala. Jamie Fine a debutat solo in 2020 cu melodia Sellout, iar in 2022 a lansat EP-ul eight gardengate.

Tribbs, pe numele real Mikołaj Trybulec, este un producator si muzician polonez in varsta de 27 de ani care a debutat discografic in 2020 cu melodia Bedroom. Interesant e faptul ca, in ciuda varstei lui, Mikołaj este un veteran al concursului muzical Eurovision, el fiind co-autor al mai multor cantece prezente in semifinalele si finalele ultimelelor editii, el compunand atat pentru reprezentantii Poloniei cat si pentru cei ai Cehiei, Spaniei, Elvetiei sau Austriei.

Felix Kurt Jähn alias Felix Jaehn este un producator si dj german specializat in tropical house. Felix a cunoscut succesul international in anul 2015 cand a remixat melodia Cheerleader a cantaretului jamaican Omi, ce a ajuns pe primul loc in mai multe topuri muzicale de specialitate. A debutat discografic cu albumul I in 2018, cel mai cunoscut single de pe acest album fiind Ain't Nobody (Loves Me Better), o varianta remixata a binecunoscutei melodii Ain't Nobody a cantaretei americane Chaka Khan. Felix a realizat si o varianta de exceptie a melodiei Photograph a lui Ed Sheeran pe care va recomand sa o audiati pe Youtube.

Vreau sa mai remarc revenirea in atentie a formatiei americane de rock 30 seconds to Mars ce urmeaza sa lanseze anul acesta albumul It's the End of the World but It's a Beautiful Day, de pe care este extras single-ul Stuck si a cantaretei americane Pink cu albumul Trusfall lansat in februarie anul acesta, de pe care este extras si single-ul cu acelasi nume.

Power-play-ul editiei apartine cantaretei americane Salem Ilese care interpreteaza o melodie compusa de producatorul si dj-ul kazah Imanbek Maratuly Zeikenov cunoscut cu numele de scena Imanbek. Imanbek este primul artist kazah care a cucerit un premiu Grammy - in 2021 - pentru remixul melodiei Roses a rapperului guyano-american Saint Jhn.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CLX
Descriere: Power-play: Imanbek & Salem Ilese - Married to your melody
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 33:38
Bit rate: 64kbps
Creată la: 08/03/2023
Actualizată la: 08/03/2023

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: