Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CVI

publicat: 04/12/2015 00:11 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

S-au implinit 9 ani de cand realizez editiile «Cutiuţei cu muzichii». Din sondajul la care au raspuns cei ce intra in mod regulat pe situl meu, am aflat ca cei mai multi intra pentru ca "cutiutele mele le dau o stare de bine". Le multumesc tuturor celor care au raspuns acestui sondaj si in mod special celor care stiu ca au raspuns astfel. Sunt bucuros ca noptile in care stau treaz pana tarziu ascultand muzica, ca listele de melodii pe care mi le completez atunci cand merg pe strada, in autobuz, in restaurant, la mall sau pur si simplu pe plaja la mare, sunt pe gustul celor mai multora dintre voi. Pentru faptul ca ati intrat o data si ati revenit pe situl meu, va multumesc.

Editia din aceasta seara contine cateva melodii pe care le-am adunat in ultimele 3 luni. Dupa cum probabil vedeti in fiecare lista pe care o public, in partea din stanga a listei de melodii apare si data la care am creat lista respectiva. Cele mai multe dintre listele de melodii sunt incepute cu mult inainte de publicarea lor. Aceasta de pilda a fost inceputa pe 29 august si am adunat in ea, cu rabdare, dar selectiv, melodiile care mi-au atras atentia in perioada care s-a scurs. Recunosc, sunt un meloman exigent cu muzica pe care o ascult si cu siguranta veti observa ca in listele mele de melodii nu se regasesc multe dintre hiturile momentului. Acest lucru este datorita faptului ca muzica este o stare pentru mine, e un lucru pe care trebuie sa il simt, sa ii inteleg sensul - sensul ritmurilor, al versurilor, al tonului cu care sunt interpretate cantecele. Desigur ca exista si muzica facila, pe care te trezesti ca o fredonezi din senin, exista si muzica ce indeamna la introspectie, exista si muzica ce poate fi asimilata doar in prezenta anumitor emotii. Acestea sunt criteriile mele de selectie pentru melodiile pe care le adun in fiecare cutiuta.

Poate ca sunt putin egoist: cutiutele cu muzichii pe care le public aici sunt despre gandurile mele, despre trairile mele, despre gusturile mele. Nu am un scop in a publica liste de melodii care sa aduca mai multi utilizatori, sa genereze cat mai multe afisari, sa imi creeze un renume pe internet. Aceste cutiute sunt despre mine, despre ceea ce ma bucura, despre ceea ce ma intristeaza, despre ceea ce ma face sa ma simt bine intr-o zi sau despre lucrurile care ma pun la pamant in alta. Daca voi, cei care intrati aici, va regasiti sentimentele in melodiile pe care le public eu, atunci acest lucru ma bucura. Inseamna ca sunteti cei care ar trebui sa intre aici in primul rand.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CVI
Descriere: Power-play: Louane Emera - Nos secrets
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:32
Bit rate: 64kbps
Creată la: 29/08/2015
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: