Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXII

publicat: 12/12/2016 22:54 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia din aceasta seara include cateva melodii pe care le-am adunat in ultimele 2 luni si primul artist pe care vreau sa il remarc este Amir Haddad, un cantaret franco-israelian care a reprezentat Franta la concursul Eurovision din acest an desfasurat la Stockholm, unde s-a clasat pe locul 6. Nascut in Paris in 1984, Amir a emigrat in Israel in 1992, urmand traditia de migrare aliyah a evreilor aflati in diaspora in tara lui Israel. Interesant este faptul ca desi a inceput sa cante de la o varsta frageda in sinagoga, Amir s-a nascut cu o deficienta auditiva de 50% si aude doar cu urechea stanga.

Starboy este primul single extras de pe al treilea album al cantaretului canadian Abel Makkonen Tesfaye alias The Weeknd si este produs de duo-ul francez Daft Punk. Melodia a atins prima pozitie in mai multe topuri internationale si a fost distins cu 5 Discuri de Platina si 2 Discuri de Aur.

James Arthur, castigatorul celei de-a noua editii a show-ului tv X-Factor din Marea Britanie, revine in atentia publicului cu al doilea album Back from the edge de pe care este extras single-lul Say you won't let go. Dupa despartirea de casa de discuri Syco in 2014 din cauza unor versuri controversate ale melodiei Follow the leader, Arthur a reusit sa incheie un contract cu Columbia Records in 2015 pentru inregistrarea unui nou album.

Małgorzata Jamroży alias Margaret este o cantareata poloneza, participanta in concursul national pentru selectia melodiei ce urma sa reprezinte Polonia la concursul Eurovision 2016, unde a terminat pe locul secund, fiind depasita atunci de Michał Szpak cu melodia Color of your life ce a ocupat in finala Eurovision doar locul 8. Aparent melodia Cool me down are mai mult succes decat Color of your life, care a ajuns pe primul in topul national polonez si cunoaste si un succes notabil si in Romania.

Rory Graham alias Rag'n'Bone Man este un cantautor britanic ce a debutat in 2012 cu EP-ul Blues Town. Single-ul Human este primul single de pe albumul sau de debut intitulat tot Human ce va fi lansat in 2017. Melodia a ajuns pana pe locul 8 in UK Singles Chart. In 2012 a reusit sa ii atraga atentia lui Joan Armatrading, o cantareata britanica cu sprijina artistii debutanti, dupa ce prietena lui i-a trimis acesteia mai multe videoclipuri cu inregistrari muzicale in care Graham isi interpreta melodiile intr-o toaleta.

Revenirile in timp le apartin lui Hillary Duff cu melodia So yesterday de pe al doilea ei album Metamorphosis din 2003 si Paris Hilton cu debutul ei muzical din 2006, de pe albumul Paris (2006).

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Amir - On dirait
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:33
Bit rate: 64kbps
Creată la: 01/10/2016
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: