Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXIII

publicat: 31/12/2016 18:38 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

In aceasta editie din ultima zi a lui 2016 va aduc o lista de melodii pe care am pregatit-o din octombrie si prima melodie pe care v-o propun este si power-play-ul editiei. Este vorba de You're no there, o melodie ce face parte din al doilea album de studio al formatiei daneze Lukas Graham. Este cea de-a patra melodie extrasa de pe acest album si cu toate ca nu cunoaste un succes comercial la fel de rasunator ca precedentele single-uri 7 years sau Mama said, melodia are probabil cele mai miscatoare versuri care vorbesc despre relatia dintre un fiu si tatal lui decedat.

Kendji Girac, pe numele sau adevarat Kendji Jason Maillié, este un cantaret francez ce a castigat a treia editie a show-ului tv "Vocea Frantei" sub indrumarea lui Mika. Kendji se trage dintr-o familie de tigani catalani si a invatat de mic sa cante la chitara de la bunicul sau. Si-a facut debutul muzical cu albumul Kendji in 2014 cu care a ajuns pe prima pozitie in topul albumelor din Franta, iar anul trecut a lansat al doilea album, Ensemble, cu care a avut acelasi succes nu numai in Franta dar si in Belgia si Elvetia.

Navii este un cantaret francez ce a debutat cu postari pe Youtube cu melodii cunoscute reluate in varianta personala. In 2014 a atras atentia lui Yohann Malory si Tristan Salvati, doi producatori ce au lucrat cu Louane si in acelasi an si-a facut debutul muzical cu melodia On se sent seul. Succesul l-a cunoscut insa cu melodia intitulata J'écoute du Miles Davis. La inceputul acestui an a lansat primul sau EP pe care mai apar melodiile Alors souris si cover-ul Eblouie par la nuit al cantaretei franceze Zaz.

Måns Zelmerlöw este un cantaret suedez ce a reprezentat Suedia la concursul Eurovision 2015 desfasurat in Viena, cu melodia Heroes cu care a terminat pe primul loc. In acest an si-a lansat cel de-al saptelea album de studio intitulat Chameleon insa melodia Should've gone home este extrasa de pe albumul anterior Perfectly damaged (2015) cu care a ajuns pana pe prima pozitie in topul Suediei.

Revenirile in timp le apartin duetului Andrea Bocelli si Celine Dion cu The prayer de pe coloana sonora a musicalului de animatie "Quest for Camelot" (1998), o melodie premiata cu Globul de Aur la categoria "Cel mai bun cantec original" in acelasi an, si trupei eleno-suedeze Antique cu melodia Mera me ti mera al treilea single extras de pe albumul de debut cu acelasi titlu din 1999.

La multi ani!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXIII
Descriere: Power-play: Lukas Graham - You're not there
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 36:00
Bit rate: 64kbps
Creată la: 23/10/2016
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: