Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLI

publicat: 19/11/2020 19:00 | actualizat: 2020-11-1919/11/2020 21:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta va fi probabil ultima cutiuta din acest an, asa cam adunat in ea cateva melodii noi pe care le-am auzit in ultima luna, dar si cateva din ultimii 3-4 ani.

Pentru ca am ascultat in ultima vreme cateva melodii din genul future bass, am ales pentru aceasta seara doua melodii reprezentative. Future bass este un subgen al muzicii electronice de dans ce isi are inceputurile in anul 2010 fiind promovat de producatorii scotieni Rustie si Hudson Mohawke si de producatorul american RL Grime. Future bass-ul deriva din dubstep si muzica trap, dar ritmurile lui sunt mai melodioase. A inceput sa fie remarcat odata cu remixul dj-ului australian Flume la piesa You & me realizata de Disclosure impreuna cu Eliza Doolittle. Cele doua peise din aceasta seara sunt Lost al dj-ului si producatorului american Nicholas D. Miller alias Illenium, unul din cei mai apreciati dj de future bass si 1000 faces al dj-ului si producatorului american Jason Elliot Ross, un muzician ce activeaza mai mult in muzica trance si progressive house.

Gabby Barrett este o cantareata americana de muzica country ce a devenit cunoscuta dupa clasarea pe locul 3 in show-ul tv American Idol din sezonul 2018-2019. Melodia I hope reprezinta debutul ei discografic si a fost initial lansat in anul 2019. In acest an, piesa a fost relansata in duet cu cantaretul american Charlie Puth cu care a ajuns pana pe locul 3 in Billboard Hot 100. Single-ul are deja 3 Discuri de Platina atat in Statele Unite cat si in Canada.

Loren Allred este o cantareata americana participanta la show-ul tv The Voice in sezonul 2012-2013, unde a fost eliminata in faza duelurilor. Cu toate acestea, Loren a fost cooptata in echipa pentru spectacolul de pe Broadway The greatest showman pentru care a fost aleasa ca voce a personajului interpretat de Rebecca Ferguson in filmul cu acelasi titlu lansat in 2017. Desi albumul cu coloana sonora a filmului s-a clasat pe primul loc in Billboard Hot 200 si UK Albums Chart, melodia Never enough interpretata de Allred nu a cunoscut un succes muzical notabil, cu toate ca interpretarea ei este una remarcabila.

Miley Cyrus revine anul acesta cu albumul Plastic hearts ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni, de pe care este extras primul single intitulat Midnight sky. Acesta este cel de-al saptelea album de studio al cantaretei americane, iar single-ul a cunoscut un succes notabil, ajungand pana pe locul 14 in Billboard Hot 100 si pana pe locul 5 in UK Singles Chart.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLI
Descriere: Power-play: Gabby Barrett feat. Charlie Puth - I hope
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 36:12
Bit rate: 64kbps
Creată la: 02/09/2020
Actualizată la: 12/11/2020

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: