Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLII

publicat: 12/12/2020 20:00 | actualizat: 2020-12-1212/12/2020 21:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Iata ca sfarsitul anului mai aduce o cutiuta pe care nu speram ca o voi mai finaliza in aceasta luna. Am inclus in ea cateva melodii care au scapat atentiei mele in acest an.

Redemption este al treilea single extras de pe albumul Faith al duo-ului Hurts, format din Theo David Hutchcraft si Adam Anderson. Fondat in 2009, Hurts a lansat pana acum cinci albume de studio, cel mai recent, Faith, fiind lansat in septembrie anul acesta.

Michael Ian Olmo alias Iann Dior este un cantaret portorican ce a devenit cunoscut in 2019 cu melodia Emotions. A castigat popularitate insa dupa colaborarea cu rapperul american Golden Landis Von Jones alias 24kGoldn ce le-a adus prima pozitie in US Billboard Hot 100 cat si in UK Singles Chart cu melodia Mood.

Andrew Applepie este un artist de muzica electronica american stabilit in Berlin a carui melodie Ocean a devenit foarte populara dupa ce a aparut ca fundal sonor in videoclipul lui Mark Rober, un fost inginer NASA devenit un vlogger renumit cu peste 15 milioane de abonati, despre marimea planetelor sistemului solar (puteti viziona clipul aici). In fapt Andrew asigura fundalul sonor al clipurilor realizate de Mark precum si efectele sonore.

John Mayer este un cantaret, chitarist si producator american cu peste 20 de ani de activitate muzicala. A debutat in 2001 cu albumul Room for Squares si pana acum este castigatorul a mai multor premii Grammy (2003, 2005, 2007, 2009) la diverse categorii. Dupa debutul sau muzical a devenit atras de muzica blues si a avut colaborari cu B. B. King, Buddy Guy si Eric Clapton. Intr-un interviu din 2014 Eric Clapton a recunoscut talentul de chitarist al lui Mayer si l-a etichetat drept un maestru al chitarii. Melodia New light a fost premiata de la lansare cu un Disc de Platina in Statele Unite si mai multe Discuri de Aur in Austria, Danemarca, Canada si Norvegia.

Revenirile in timp le apartin lui Katie Melua cu I cried for you aparut pe al doilea album discografic Piece by Piece (2005) si Booka Shade, un duo german de muzica house, cu Body Language o piesa de pe al doilea lor album intitulat Movements (2006).

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLII
Descriere: Power-play: Cigarettes After Sex - Apocalypse
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:03
Bit rate: 64kbps
Creată la: 12/11/2020
Actualizată la: 06/12/2020

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: