Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLIII

publicat: 18 ianuarie 2021 20:38 | actualizat: 2021-01-1818 ianuarie 2021 21:00 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Prima editie din acest an aduce cativa artisti in premiera pentru «Cutiuta cu muzichii». Primul dintre cei remarcati este Forest Blakk, un cantaret canadian nascut in Montreal, cu un trecut cel putin interesant. Tatal lui vitreg a fost un traficant de droguri notoriu, iar el si ceilalti frati ai sai au crescut intr-o familie disfunctionala, lucru ce l-a adus la un pas de sinucidere. Acum incearca sa dea voce celor care nu isi pot spune durerea si pe care societatea nu ii vede.

Ramzi este un producator, compozitor si cantaret nascut in Marea Britanie cu origini libanezo-nigeriene ce a debutat in 2007. Mama sa era o pianiasta de muzica clasica iar tatal sau un meloman pasionat. Si-a facut debutul discografic cu albumul Chapter One in 2009.

Zoe Wees este o compozitoare si cantareata germana care a inceput sa compuna inca din adolescenta in limba engleza. Zoe sufera de epilepsie benigna rolandica (BRE), o forma de epilepsie benigna des intalnita ca copiii cu varsta intre 3 si 14 ani,in care cei suferinzi raman insa constienti. Din aceasta cauza ea s-a simtit exclusa de ceilalti si era frustrata de neajutorare si lipsa de control asupra simptomelor ei. Melodia Control este despre batalia ei cu anxietatea cauzata de afectiunea ei.

Power-play-ul listei de astazi este Somebody to love - o piesa a formatiei americane OneRepublic - ce a ajuns pe primul loc in topul american iTunes la doar doua zile de la lansare. Single-ul face parte din albumul Human lansat pe 1 decembrie anul trecut.

Revenirile in timp le apartin formatiei galeze Stereophonics cu melodia Handbags and gladrags de pe albumul Just Enough Education to Perform (2001) si formatiei daneze Volbeat in colaborare cu Mark "Barney" Greenway, liderul vocal al trupei engleze Napalm Death, cu melodia Evelyn de pe albumul Beyond Hell/Above Heaven (2010).

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: OneRepublic - Somebody to love
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:55
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 05 decembrie 2020

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: