Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLIX

publicat: 09/07/2021 19:00 | actualizat: 2021-07-0909/07/2021 20:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Anul acesta a adus melodii din ce in ce mai bune si acest lucru ma bucura pentru ca a fost o perioada in care am avut impresia ca tot ce aparea nou urma acelasi tipar. Sunt si mai bucuros pentru ca muzica moderna se reintoarce cumva la ritmurile anilor '80-'90 ai secolului trecut (da, suna ciudat) si asta imi da un sentiment familiar. Sa incepem!

Prima artista pe care vreau sa o remarc este Carys, pe numele ei real Aviva Chiara Mongillo, care este o actrita si cantareata canadiana. Anul trecut a lansat lansat primul ei EP intitulat To anyone like me de pe care au fost extrase 4 single-uri, cel mai recent fiind When a girl. Melodia se refera la dificultatile cu care se confrunta femeile in general in situatii competitive cu barbatii, dar, in mod specific, mai ales la industria muzicala.

Power-play-ul editiei de azi ii apartine lui Mimi Webb, pe numele real Amelia Webb, o cantautoare engleza ce a debutat anul trecut pe Tik Tok cu melodia Before I go in o colaborare cu Charli D'Amelio. Melodia din lista de astazi, Good without, a ajuns pana pe locul 8 in UK Singles Chart.

Pink revine in atentia publicului cu albumul All I Know So Far: Setlist, al doilea album live din cariera ei muzicala si coloana sonora a filmului documentar cu acelasi titlu, film centrat pe viata cantaretei in rolul ei de mama, sotie si antreprenoare. Pink face duet in melodia Cover me in sunshine chiar cu fiica ei Willow Sage Hart, si cu toate ca melodia nu a intrat in topul american, ea cunoaste un succes la public pe vechiul continent, in special in Norvegia, Belgia, Olanda, Elvetia, Slovenia si Slovacia.

Michael Patrick Kelly este un cantaret irlandez faimos pentru obarsia lui, fiind membru al marii familii Kelly. El a facut parte din trupa The Kelly Family, pe care a parasit-o in anul 2004 pentru a urma teologia. Dupa terminarea studiilor a devenit calugar si si-a luat numele de John Paul Mary. A renuntat la monahism in 2011 pentru a se casatori in 2013 si a se intoarce in industria muzicala. Melodia Beautiful Madness a cunoscut un succes notabil in topurile muzicale din Europa Centrala si de Est si a obtinut 2 Discuri de Platina in Polonia unde a ajuns pana pe primul loc in top.

Revenirile in timp le apartin cantaretului de country Blake Shelton cu melodia Who are you when I'm not looking de pe albumul All about tonight (2010), o reluare a unui titlu interpretat in original de Joe Nichols in 2007, si Santana in colaborare cu Seal cu melodia You are my kind de pe al nouasprezecelea album de studio al lui Santana Shaman, lansat in 2002.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLIX
Descriere: Power-play: Mimi Webb - Good without
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 32:15
Bit rate: 64kbps
Creată la: 09/05/2021
Actualizată la: 09/05/2021

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: