Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLV

publicat: 02/03/2021 19:00 | actualizat: 2021-03-0202/03/2021 20:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Anul 2021 se anunta un an foarte bun pentru colectia de cutiute, aceasta este a treia luna consecutiva in care reusesc sa completez o lista de melodii chiar in primele zile ale lunii.

Sa incepem:

Power-play-ul editiei de astazi apartine duetului Blake Shelton si Gwen Stefani. In fapt, cei doi fac duet nu numai pe scena ci si in viata personala. S-au cunoscut in 2014 in timp ce erau jurati pentru spectacolul tv The Voice si s-au logodit 6 ani mai tarziu, la finalul anului 2020. Blake Shelton este un cantaret american de muzica country foarte popular, fiind castigatorul a mai multor premii acordate de galele dedicate muzicii country. Nobody but you a ajuns pana pe locul 2 in topul US Country si pana pe locul 1 in topul US Country Airplay.

Hailee Steinfeld este o actrita, cantareata si model americana. Ca actrita, a ajuns in atentia publicului dupa rolul jucat in filmul True Grit (2010), iar ca solista, a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat melodia Flashlight de pe coloana sonora a filmului Pitch Perfect 2 (2015). Melodia Capital letters face parte din coloana sonora a filmului Fifty Shades Freed (2018) si a ajuns pana pe pozitia 39 in UK Singles Chart.

Ronan Keating a revenit anul trecut cu al unsprezecelea album de studio intitulat chiar Twenty Twenty. Melodiile de pe album au, ca de obicei, tema principala iubirea, iar versurile lor cu siguranta vor atinge sufletul tuturor oamenilor indragostiti. Albumul a ajuns pana pe pozitia secunda in UK Albums Chart. Melodia Little thing called love este produsa de Red Triangle, o casa britanica de compozitie si productie muzicala a echipei Rick Parkhouse si George Tizzard, care a colaborat in trecut cu artisti ca Westlife, David Guetta, James Arthur sau Charlie Puth.

JJ Heller, pe numele complet Jennifer Judy Heller, este o cantareata de muzica folk crestina. Interesant este ca Heller nu asculta muzica in copilarie, dar a inceput sa compuna cantece in al doilea an de facultate. Ea are deja 11 albume in discografie, primul album fiind lansat in 2004, dar a cunoscut putin succesul cu doar doua melodii in anii 2009-2010.

Vreau sa remarc melodia Angels like you a lui Miley Cyrus, care continua sa scoata melodii cu versuri dureroase, dar frumoase. Acesta este al treilea single extras de pe albumul Plastic hearts (2020), celelalte doua fiind in ordine Midnight sky si Prisoner.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLV
Descriere: Power-play: Blake Shelton & Gwen Stefani - Nobody but you
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 33:08
Bit rate: 64kbps
Creată la: 27/01/2021
Actualizată la: 27/01/2021

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: