Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLVII

publicat: 09/05/2021 18:00 | actualizat: 2021-05-0909/05/2021 19:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi are mai multe melodii lansate in acest an si prima dintre ele pe care o voi prezenta este Follow you a celor de la Imagine Dragons. Aceasta va face parte din al cincilea album al formatiei americane, un album ce urmeaza sa apara, despre care Dan Reynolds, solistul formatiei, spune ca este in lucru de trei ani. Melodia este inspirata din relatia lui Reynolds cu sotia sa Aja Volkman, dupa ce cei doi s-au impacat, desi anuntasera in 2018 ca vor divorta dupa un mariaj de 7 ani.

Power-play-ul editiei ii apartine Juliei Michaels cu melodia All your exes, o melodie stranie nu numai din cauza versurilor, dar si ca videoclip. Pentru cei e nu au vazut inca videoclipul, il recomand pentru jocul actoricesc al cantaretei americane care face din videoclip un subiect bun de film tip parodie horror.

Thomas Matip Grennan cunoscut ca Tom Grennan este un cantaret britanic cu origini irlandeze. A devenit cunoscut in 2016 cand a fost invitat ca solist vocal pentru single-ul All goes wrong al trupei Chase & Status. Grennan are lansate deja doua albume de studio, cel mai recent, din 2021, intitulat Evering Road, ajungand pana pe prima pozitie in UK Albums Chart.

Lana Del Rey revine in atentia publicului cu al saptelea album de studio intitulat Chemtrails over the Country Club, iar de pe acest album va prezint al doilea single lansat, ce poarta acelasi titlu. Desi aceasta melodie nu a avut un succes de topuri notabil, albumul a ajuns deja pe prima pozitie in UK Albums Chart unde a stationat o saptamana, detronandu-l chiar pe Tom Grennan, in saptamana 26 martie - 2 aprilie 2021.

White Cherry este un artist pe care l-am descoperit intamplator pe Soundcloud, unde am auzit versiunea originala a melodiei Melancholy, ea fiind ulterior reluata si de alti artisti. Nu am reusit sa aflu mai multe detalii despre acest artist, insa va avertizez ca melodia va va insufla o stare inefabila de melancolie.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLVII
Descriere: Power-play: Julia Michaels - All your exes
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 33:20
Bit rate: 64kbps
Creată la: 12/03/2021
Actualizată la: 09/05/2021

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: