Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXLVIII

publicat: 06/06/2021 19:00 | actualizat: 2021-06-0606/06/2021 21:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi aduce in prim-plan mai multe nume noi de artisti care nu au mai fost prezenti pana acum in cutiutele cu muzichii.

Pentru inceput v-o prezint pe Lillian Hepler, o cantareata si compozitoare de 18 ani ce a devenit foarte populara datorita conturilor ei de Youtube si Instagram. A debutat in 2017 cu EP-ul Ghosts si de atunci continua sa isi publice muzica online pentru fanii ei, atat compozitii proprii cat si cover-uri. Contul ei de TikTok numara aproape 2 milioane de fani.

Declan J. Donovan este un cantautor englez de 25 de ani ce a debutat in 2015 cu single-ul Fallen so young, o compozitie scrisa pentru nunta fratelelui sau. Si-a castigat popularitatea in 2018 cu single-ul Pieces cu care a intrat in top 20 al topului European Airplay Chart.

Alessandro Michele Cavazza alias Sandro Cavazza este un cantaret si compozitor suedez de origine italiana. Pe langa cariera solo, Sandro este membru al formatiei Estraden cu care canta doar in limba suedeza. Si el a debutat tot in 2017 cu single-ul What it feels like, dar nu a reusit sa intre in topuri. A devenit cunoscut la inceputul anului 2020 cand a colaborat cu Kygo pentru a finaliza melodia Forever yours la care Sandro lucra impreuna cu Avicii inainte de disparitia acestuia. Melodia a devenit apoi un omagiu in memoria lui Avicii si a reusit sa intre in top 10 al mai multor topuri internationale.

Arman Cekin este un muzician olandez si este considerat un influencer de top, avand aproape 80 de mii de fani pe pagina lui de Facebook si peste 130 de mii de fani pe pagina de Soundcloud. A debutat in 2014 ca producator de muzica de dans si a colaborat de-a lungul timpului cu Paul Rey - un cantaret suedez, Waka Flocka Flame - un rapper american sau Snoop Dogg, faimosul rapper american.

Power-play-ul editiei le apartine celor de la Gente de Zona, un duo cubanez de muzica reggaeton ce au devenit cunoscuti in 2014 dupa colaborarea cu Enrique Iglesias la single-ul Bailando.

Revenirile in timp sunt People like us interpretat de duo-ul britanic Hurts, extras de pe albumul Desire (2017) si Surf Curse, o formatie americana de indie surf rock, cu o mostra moderna de punk - Freaks - single-ul lor de debut de pe albumul Buds (2013).

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXLVIII
Descriere: Power-play: Gente De Zona feat. Ana Mena - Momento
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 31:16
Bit rate: 64kbps
Creată la: 31/03/2021
Actualizată la: 09/05/2021

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: