Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXXII

publicat: 10 iunie 2018 13:27 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta editie include mai multe melodii care au devenit in saptamanile din urma parte din playlistul meu zilnic pe care il ascult in drum spre servici si spre casa. Piesa cea mai buna din aceasta lista este pentru mine To be human interpretata de Sia alaturi de Labrinth, un cantaret american pe numele sau adevarat Timothy Lee McKenzie. Melodia este parte din coloana sonora a filmului Wonder woman aparut anul trecut - si a carei eroina este interpretata de actrita israeliana Gal Gadot - si a fost compusa de Florence Welch (de la Florence and The Machine) si laureatul premiului Ivor Novello Rick Nowels.

Troye Sivan Mellet este un cantaret si actor australian nascut in Johannesburg, Africa de Sud, care a devenit cunoscut prin intermediul canalului sau de Youtube si a show-urilor muzicale australiene. A debutat discografic in 2014 cu albumul TRXYE. Cu un an mai devreme, el recunoscuse intr-un videoclip postat pe canalul de Youtube ca este gay. De altfel, in multe din videoclipurile sale muzicale apar personaje care au relatii LGBTQ intre ele. Melodia The good side face parte din albumul Bloom ce urmeaza sa fie lansat in august anul acesta, si Troye a marturisit ca in ea vorbeste despre despartirea de fostul prieten.

O alta melodie cu un mesaj emotionant este Next to me interpretata de trupa americana de rock Imagine Dragons al carei album Evolve (2017) este probabil unul din cele mai reusite albume rock mainstream din ultima perioada. De pe el au fost extrase anterior alte trei single-uri: Believer, Thunder si Whatever it takes.

Revenirile in timp le apartin boy-band-ului britanic The Wanted cu o melodie de pe al treilea lor album discografic Word of Mouth (2013) si trupei suedeze de rock progresiv Kaipa, care implineste in acest an 35 de activitate neintrerupta, a carei melodie am descoperit-o intr-una din emisiunile Istoria rock-ului prezentata de Lenti Chiriac la postul de radio Bucuresti FM.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Sia feat. Labrinth - To be human
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:44
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 24 martie 2018

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: