Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXXIII

publicat: 08 iulie 2018 23:46 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta saptamana a fost una speciala pentru mine pentru ca a fost ziua mea de nastere. Asa ca drept cadou mi-am facut o cutiuta cu muzichii numai bune sa imi placa. Si, ca o coincidenta, am auzit melodia lui Calogero 1987 care vorbeste despre amintirile lui din anul 1987. Care in mare parte sunt si amintirile mele. O melodie care ma face sa vibrez si pe care o dedic tuturor celor ce au varsta la care isi pot aminti de anul 1987.

Power-play-ul de astazi apartine unei trupe de suflet, in special unei voci pe care o indragesc foarte mult si unui compozitor care are mereu inspiratia de a scrie cantece de dragoste simple, dar care ajung la inima - Mick Hucknall.

O alta melodie care mi-a obsedat mintea zile in sir, Girls like you care este prima melodie pe care o public pe «Cutiuta cu Muzichii» in care apare, e drept ca artist invitat, Cardi B. - pe numele ei adevarat Belcalis Marlenis Almanzar - care a luat America pe sus, devenind de curand prima cantareata rap care a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot 100 cu doua melodii diferite.

Secret love song este o melodie a formatiei Little Mix aparuta pe albumul Get Weird (2015) care a fost lansata in colaborare cu Jason Derulo. Pentru ca mi-am imaginat ca exista si o versiune Little Mix originala, am cautat-o pentru ca mi-am imaginat ca va fi mai putin comerciala decat remixul, iar rezultatul a fost unul asteptat.

Tom Walker este un cantautor scotian care a debutat in 2016 cu single-ul Sun goes down. Melodia Leave a light on este primul lui succes muzical, ajungand pe locul 7 in UK Singles Chart, fiind premiat cu Discuri de Aur in Austria si Belgia si cu Disc de Platina in Franta si Italia. Leave a light on urmeaza sa fie pe cel de-al doilea album discografic ce va aparea in octombrie anul acesta, intitulat What a time to be alive.

A doua revenire in timp, pe langa melodia celor de la Simply Red, ii apartine lui Jimmy Sommerville cu un single pe pe albumul Home again (2004).

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Simply Red - The world and you tonight
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 36:29
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 01 aprilie 2018

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: