Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXXVII

publicat: 13/01/2019 16:08 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Prima editie de pe anul 2019 include melodii pe care le-am notat catre sfarsitul lui 2018, dar pentru ca lista de 10 melodii nu era completa, nu am reusit sa le public.

JP Cooper este cantaret si compozitor englez pe care l-ati auzit pe «Cutiuta cu Muzichii» ca artist invitat al lui Jonas Blue in hitul Perfect strangers (2016). Melodia All this love este cel mai recent singles lansat de pe albumul Raised under grey skies (2017), insa cel mai de succes single de pe acest album ramane September song care a ajuns pana pe locul 7 in UK Singles Chart.

Ellie Goulding face echipa cu dj-ul american Thomas Wesley Pentz Jr., alias Diplo, fondatorul proiectelor muzicale Major Lazer si LSD, si cu rapperul american Khalif Malik ibn Shaman Brown, alias Swae Lee, pentru melodia Close to me, care chiar daca nu a fost un succes deosebit in Europa, a obtinut Discul de Aur in Canada si a ajuns pana pe locul 3 in topul US Hot Dance/Electronic.

I'll never love again interpretat de Lady Gaga, face parte din coloana sonora a filmului A star is born si este una dintre multele melodii de pe coloana sonora la care pe lista compozitorilor apare si Lady Gaga. Tinand cont ca ceilalti trei compozitori creditati sunt Natalie Hemby, Hillary Lindsey si Aaron Raitiere, cunoscuti cantareti si compozitori de muzica country, am putea spune ca melodia este mai degraba o balada country.

Falling to pieces este cel mai recent single de pe albumul Phoenix al Ritei Ora, lansat in noiembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea album discografic al cantaretei britanice de origine albaneza, si cu toate ca melodia nu apare pe editia standard a albumului, ea este inclusa in editia Deluxe. Pana acum 3 single-uri de pe acest album au ajuns in top 10 al UK Singles Chart (You song, Anywhere, Let you love me) in timp ce Phoenix a ajuns pana la aceasta data pana pe locul 11 in UK Albums Chart.

Revenirile in timp le apartin lui Katie Melua, o cantareata britanica de origine georgiana, cu Nine million bycicles de pe al doilea ei album discografic Piece by piece (2005) si duo-lui norvegian Röyksopp, format din Svein Berge si Torbjørn Brundtland, cu Something in my heart de pe al cincilea lor album discografic The inevitable end (2014).

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXXVII
Descriere: Power-play: Rita Ora - Falling to pieces
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 39:27
Bit rate: 64kbps
Creată la: 11/09/2018
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: