Cutiuţa cu muzichii

Ediţia L

publicat: 28/06/2011 12:15 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia din aceasta seara este una aniversara caci blogul «Cutiuţa cu muzichii» sarbatoreste astazi un an de la lansare. In ultimele 12 luni a adunat o mie de fani pe Facebook, peste 30 de mii de vizitatori unici, peste 85 de mii de vizualizari, 180 de posturi documentate si 130 de playlisturi alese cu atentie in sute de ore de auditie. Le multumesc celor care viziteaza acest site, pentru care imi aloc mare parte din timpul meu liber, si care imi trimit mesaje de apreciere, sugestii sau nemultumiri. Am aflat - din toate mesajele primite - ca speranta ca posturile mele sa ajunga la sufletele ascultatorilor nu a fost in van; am primit mesaje si de la adolescenti si de la tineri si de la varstnici. Acest lucru imi da in primul rand foarte mult sprijin moral; imi arata ca muzica pe care eu o promovez rezoneaza cu cei care asculta, chiar daca au mai auzit sau nu vreodata melodiile alese de mine.

Lista de melodii de astazi cuprinde cateva single-uri nou lansate (Beyonce, Katy Perry sau Aloe Blacc) si trei melodii de limba franceza, pe care am inceput sa o iubesc din momentul in care am descoperit-o ascultand sute de cantareti pentru cutiutele de muzica franceza. Din nefericire, multe dintre cantecele artistilor pe care ii promovez in cutiutele cu muzichii de pe acest blog nu sunt disponibile decat in unele tari europene si acest lucru ma obliga sa petrec foarte mult timp incercand sa gasesc versiuni la o calitate audio acceptabila. Cu toate acestea, melodiile pe care le postez aici sunt in scop demonstrativ pentru o propaganda muzicala pe care eu o consider necesara intr-o lume invadata de artisti prefabricati pentru cresterea vanzarilor unor productii muzicale de slaba calitate. Poate ca si gusturile mele sunt uneori prea comerciale, dar acest lucru nu ma impiedica sa incurajez deseori ascultatorii sa cumpere muzica ce le place si nu neaparat muzica pe care le-o sugerez.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia L
Descriere: Power-play: Benny Benassi feat. Gary Go - Cinema
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 35:48
Bit rate: 64kbps
Creată la: 22/06/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: