Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LII

publicat: 20 august 2011 15:06 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Ca tot vorbeam de David Guetta in editia de data trecuta, iata ca il avem in aceasta seara cu ultimul sau hit, alaturi de Flo-Rida si Nicki Minaj. Mai avem si ultimele single-uri lansate de Jennifer Lopez, Milow, Lykke Li si Sean Paul. Nolwenn Leroy intra si ea in topuri cu cel de-al patrulea single de pe albumul Bretonne (2010). Single-ul se intituleaza Brest si este o reluare melodiei lui Christophe Miossec din 2004. Miossec a dedicat acest cantec orasului sau natal Brest si nu e de mirare ca Nolwenn l-a reluat, ea fiind originara tot din Bretania. Pe albumul ei mai apar si alte melodii legate de Bretania si toate sunt cantate in dialectul breton.

Am inclus doua melodii mai vechi, prima fiind colaborarea dintre cantaretul de hip-hop Nelly si cantaretul de country Tim McGraw - un duet pe care putini si l-ar fi imaginat, iar a doua apartinand trupei Kaiser Chiefs, o melodie de pe al doilea lor album, Yours Truly, Angry Mob. Ambele melodii au ajuns pe primul loc in topul britanic, Over and over in martie 2005, iar Ruby in martie 2007.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Lykke Li - Sadness is a blessing
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:21
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 10 august 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: