Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LII

publicat: 20/08/2011 15:06 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Ca tot vorbeam de David Guetta in editia de data trecuta, iata ca il avem in aceasta seara cu ultimul sau hit, alaturi de Flo-Rida si Nicki Minaj. Mai avem si ultimele single-uri lansate de Jennifer Lopez, Milow, Lykke Li si Sean Paul. Nolwenn Leroy intra si ea in topuri cu cel de-al patrulea single de pe albumul Bretonne (2010). Single-ul se intituleaza Brest si este o reluare melodiei lui Christophe Miossec din 2004. Miossec a dedicat acest cantec orasului sau natal Brest si nu e de mirare ca Nolwenn l-a reluat, ea fiind originara tot din Bretania. Pe albumul ei mai apar si alte melodii legate de Bretania si toate sunt cantate in dialectul breton.

Am inclus doua melodii mai vechi, prima fiind colaborarea dintre cantaretul de hip-hop Nelly si cantaretul de country Tim McGraw - un duet pe care putini si l-ar fi imaginat, iar a doua apartinand trupei Kaiser Chiefs, o melodie de pe al doilea lor album, Yours Truly, Angry Mob. Ambele melodii au ajuns pe primul loc in topul britanic, Over and over in martie 2005, iar Ruby in martie 2007.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia LII
Descriere: Power-play: Lykke Li - Sadness is a blessing
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:21
Bit rate: 64kbps
Creată la: 10/08/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: