Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LIV

publicat: 09 septembrie 2011 20:14 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Topurile internationale muzicale contin in ultima vreme melodii interesante astfel ca, dupa ce le-am parcurs cu atentie, "recolta" s-a dovedit satisfacatoare din punctul meu de vedere. In lista din aceasta seara veti regasi ultimele single-uri Rihanna, James Morrison, David Guetta sau Hooverphonic. De remarcat cvasi-debutul Nataliei Kills, o cantareata, compozitoare si actrita britanica care si-a lansat primul album in acest an, dar care a debutat in 2005 cu melodia Don't play nice sub numele de scena Verbalicious. Dupa lansarea single-ului din 2005 a fost etichetata drept varianta britanica feminina a rapper-ului Eminem. Numele sau adevarat este Natalia Keery-Fisher si a debutat ca actrita in 1995 in serialul tv britanic New Voices.

Veti recunoaste desigur melodia Parachute in interpretarea cantaretei americane Ingrid Michaelson, binecunoscuta in Romania datorita melodiilor ei din reclamele Orange. Parachute a fost interpretata in original de Cheryl Cole, fosta componenta a trupei Girls Aloud si a fost inclusa pe albumul ei de debut din 2009, 3 words, insa putini stiu ca Ingrid este compozitoarea acestui cantec.

Ca power-play, am ales ultimul single al cantaretei olandeze Caro Emerald, intitulat Riviera life - un cantec ce inca ne mai aduce aminte de zilele de vara care tocmai s-au incheiat. Piesa face parte din albumul de debut al lui Caro Emerald, aparut in ianuarie 2010, dar ea a fost lansata de abia in aprilie 2011 sub forma de download digital. Am inclus si doua melodii mai vechi, prima apartinand trupei Placebo, un cover dupa un hit din 1980 ce a fost interpretat in original de Robert Palmer (care este de altfel si compozitorul ei), iar a doua melodie, Doo doo wap, ii apartine lui Paul Johnson, un dj si producator american nascut chiar in Chicago - orasul in care a fost inventata muzica house.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Caro Emerald - Riviera life
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:53
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 29 august 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: