Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LV

publicat: 06 octombrie 2011 20:57 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi aduce ultimele single-uri lansate de David Guetta, Angunn si Snow Patrol. Noutatile muzicale includ si cativa artisti mai putini cunoscuti, dar interesanti: Hot Chelle Rae, o formatie americana din Nashville, aflata la al doilea album, Tonight, tonight fiind primul extras pe single; White Apple Tree, de asemenea o trupa americana din San Diego al carei prim single are un succes deosebit in Germania datorita prezentei pe coloana sonora a productie germane Kokowaah (Snowflakes); duetul Elisa Tovati (o vedeta de televiziune din Franta) si Tom Dice - cantautorul belgian ce a reprezentat Belgia la concursul Eurovision din 2010 din Norvegia - cu o piesa compusa de John Mammann, compozitor si cantaret francez de pop/soul; Salem Al Fakir (20 de ani), un cantaret suedez cu ascendenta siriana care domina topul albumelor din Suedia cu ultimul sau album, Ignore this (2011); melodia I'm so happy aduce inevitabil aminte de compozitiile Army of Lovers nu numai datorita inflexiunilor vocii lui ci si datorita malitiozitatii versurilor.

Din incursiunea mea printre melodiile anilor trecuti am ales hitul Tuesday Afternoon al lui Jennifer Brown - o cantareata suedeza ce si-a inceput cariera interpretand muzica soul si r&b pentru ca apoi sa adopte stilul pop - si Bob Sinclair cu o piesa mai putin cunoscuta ce a ajuns doar pina pe locul 52 in UK Singles Chart in 2007.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Salem Al Fakir - I'm so happy
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 38:51
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 20 septembrie 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: