Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LXXII

publicat: 04 octombrie 2012 21:45 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

In editia din aceasta seara am inclus mai multe single-uri noi. Primul din ele apartine trupei americane de indie rock Gossip si este al doilea single extras de pe albumul A joyful noise. Cel mai cunoscut membru al trupei Gossip este Beth Ditto, cantareata si compozitoare, care anul trecut a lansat si un EP solo. Ditto, care se considera o punk-ista veritabila, este o activista ferventa pentru drepturile homosexualilor si o diva fashion.

Madness este al doilea single extras de pe albumul The 2nd law al trupei engleze de rock Muse. Primul single al acestui album a fost Survival, care a fost ales cantecul oficial al Olimpiadei de Vara din Londra 2012.

Trupa britanica Keane a revenit dupa patru ani cu albumul Strangeland, al patrulea album consecutiv cu care au reusit sa ajunga pana pe prima pozitie in UK Albums Chart. Sovereign Light Café este al treilea single extras de pe acest album, dar pana acum nu a reusit sa depaseasca succesul primului single al acestui album, Silenced by the night.

Descoperirea acestei editii este Otto Jettmann alias Otto Knows, un producator si dj suedez care a debutat in 2010 cu o colaborare cu Tim Berg, dar a devenit cunoscut datorita remixului melodiei Hide and seek al cantaretei engleze Imogen Heap.

Revenirile in timp apartin Imeldei May, o muziciana irlandeza de rockabilly, blues si jazz. Inside out este un single de pe al treilea ei album, Mayhem, care a fost premiat cu doua Discuri de Platina in Irlanda; a doua melodie apartine lui Thanos Labropoulos alias DJ Reckless, un grec nascut in Brooklyn, care a inceput sa mixeze la 15 ani in cluburi din Cipru si Grecia. A debutat in 2009 cu piesa Together forever care a fost un hit de vara in Grecia, iar talentul sau a atras deja atentia unor muzicieni precum Flo-Rida si Tiesto.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Keane - Sovereign Light Cafe
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 39:42
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 09 iulie 2012

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: