Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XCI

publicat: 24/03/2014 22:43 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

In aceasta seara am sa incep prin a remarca primul single extras de pe noul album Head or heart al cantaretei americane Christina Perri. Albumul va fi lansat in aprilie anul acesta si este produs de Martin Johnson, un compozitor si producator american ce a mai colaborat cu Taylor Swift, Avril Lavigne si Jason Derulo. Christina Perri a debutat in 2010 cu single-ul Jar of hearts cu care a ajuns pana pe locul 3 in UK Singles Chart. Recunosc ca am ascultat la acea vreme Jar of hearts si nu am fost impresionat de interpretarea Christinei, insa acest single Human este unul remarcabil. Si videoclipul piesei este interesant, ilustrand-o pe Christina drept un robot aparent indiferent si imobil care pe masura ce trece timpul se transforma intr-o femeie fragila, dar plina de viata.

Kylie Minogue si-a lansat in martie cel de-al doisprezecelea album discografic, Kiss me once, de pe care este extras single-ul Into the blue. Albumul a debutat pe locul 2 in UK Albums Chart, iar single-ul a ajuns pana pe pozitia 4 in UK Singles Chart. Stilul acestui single este oarecum ciudat pentru Kylie, dar data fiind pleiada de dj care au contribuit la acest album nu este de mirare ca muzica ei pop suna atat de electro.

Magic este al doilea single promovat al noului album Ghost Stories al formatiei Coldplay, ce va fi lansat in mai anul acesta. Acesta este al cincilea album Coldplay si vine la o distanta de trei ani de precedentul Mylo Xyloto - un album pe care formatia s-a orientat mai mult spre muzica pop - in timp ce recentul album reprezinta o revenire la muzica rock alternativa.

O supriza placuta este melodia Can't describe her a cantaretului american de r&b Ang Low. Ang a debutat in martie anul acesta cu EP-ul de 4 piese intitulat Life goes down pe care imbina muzica soul, jazz, electronica si hip-hop. Originalul melodiei nu este foarte atragator din punctul de vedere al ritmului, dar remix-ul pe care il veti gasi in lista cu siguranta va va atrage atentia. Va recomand si pagina de SoundCloud a lui Ang Low.

Revenirile in timp le apartin lui Puggy, o formatie belgiana pe care am mai prezentat-o intr-o cutiuta anterioara, cu single-ul How I needed you de pe cel de-al doilea album discografic Something You Might Like (locul 2 in topul din Belgia) si Monaco, un duo format din David Potts si Peter Hook - unul din fondatorii trupei Joy Division si fost membru al formatiei New Order - ce a activat intre 1995 si 2000. What do you want from me este single-ul de debut care a aparut pe primul lor album Music for pleasure (1997). Atat albumul cat si single-ul au atins pozitia 11 in UK Albums Chart respectiv UK Singles Chart.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XCI
Descriere: Power-play: Christina Perri - Human
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 39:29
Bit rate: 64kbps
Creată la: 13/03/2014
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: