Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XCV

publicat: 12/08/2014 21:51 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

In deschiderea editiei din aceasta seara vreau sa remarc cel mai recent single lansat de pe albumul Britney Jean al cantaretei americane Britney Spears. Printre producatorii acestei melodii il regasim pe William Orbit, muzicianul englez ce a devenit cunoscut in 1998 cand a fost ales de Madonna ca producator al albumului Ray of light, un album premiat cu patru premii Grammy. Melodia Alien a fost primita cu aprecieri bune din partea criticilor muzicali, ce au remarcat nota personala a versurilor ei, insa multi ascultatori au fost nemultumiti de faptul ca Spears a ales sa foloseasca autotunning-ul pentru a isi ascunde lipsa calitatilor vocale.

Power-play-ul ii apartine lui Maxime Firket alias Compuphonic un dj belgian de muzica electronica ce si-a inceput cariera muzicala cantand in diverse trupe de rock. La 19 ani a inceput sa invate singur productie muzicala si in scurt timp a semnat un contract cu o casa de discuri belgiana. La 25 de ani si-a creat propria casa de productie Union Match Music si a devenit unul din cei mai apreciati dj rezidenti din Bruxelles.

Cats on Trees, trupa franceza indie pop pe care am prezentat-o acum 2 editii revine cu un nou single lansat in aprilie anul acesta. Albumul lor eponim de anul trecut a fost nominalizat la premiile franceze Victoires de la Musique 2014 la categoria Albumul revelatie al anului. Trupa a fost fondata in 2007 si este formata din Nina Goern (pian si vocal) si Yohan Hennequin (tobe). Pentru cei ce vor sa afle mai multe despre ei va recomand situl oficial http://catsontrees.com/.

Revenirile in timp le apartin lui Gigi D'Agostino cu Ho fatto un sogno, o melodie aparuta in 2007 pe albumul Lento Violento... E Altre Storie si Lisei Mitchell o cantareata engleza de origine australiana ce a intrat in atentia publicului in 2006 odata cu participarea in sezonul 4 al show-ului tv Australian Idol unde a ocupat in final locul 6; Neopolitan dreams a aparut pe al doilea sau album intitulat Welcome to the afternoon (2008).

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XCV
Descriere: Power-play: Compuphonic - Radio Atlantis
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:27
Bit rate: 64kbps
Creată la: 19/06/2014
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: