Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XL

publicat: 20 octombrie 2010 23:12 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Cutiuta cu muzichii continua cu cea de-a 40-a editie si aduce in aceasta seara melodii noi din topurile internationale, dar si citeva melodii din acest an, care nu si-au gasit locul in cutiutele anterioare. Editia are doar 12 melodii fiindca de fiecare data incerc sa aduc melodii care merita atentia si care imi atrag mie personal atentia. Poate unii imi vor reprosa ca unele din ele sunt prea comerciale, altele sunt prea facile. Este adevarat, dar cele mai multe sunt melodii care nu se regasesc in multe topuri, scapand cumva atentiei publicului, iar altele au mesaje care ma ating uneori personal si consider ca pot atinge cu siguranta si sufletul altcuiva. Ca urmare, va propun in aceasta editie un power-play cu Julian Perretta, un artist britanic de doar 21 de ani mai putin cunoscut, dar care este deja faimos pe myspace, cucerind publicul tanar cu melodia Wonder why. Preferata mea este melodia lui Ozark Henry - un artist belgian, cu toate acestea i-am acordat power-play-ul mai tanarului Julian.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Julian Perretta - Wonder why
Gen muzical: Various
Conţine: 12 melodii
Timp total: 43:53
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 13 octombrie 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: