Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XL

publicat: 20/10/2010 23:12 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Cutiuta cu muzichii continua cu cea de-a 40-a editie si aduce in aceasta seara melodii noi din topurile internationale, dar si citeva melodii din acest an, care nu si-au gasit locul in cutiutele anterioare. Editia are doar 12 melodii fiindca de fiecare data incerc sa aduc melodii care merita atentia si care imi atrag mie personal atentia. Poate unii imi vor reprosa ca unele din ele sunt prea comerciale, altele sunt prea facile. Este adevarat, dar cele mai multe sunt melodii care nu se regasesc in multe topuri, scapand cumva atentiei publicului, iar altele au mesaje care ma ating uneori personal si consider ca pot atinge cu siguranta si sufletul altcuiva. Ca urmare, va propun in aceasta editie un power-play cu Julian Perretta, un artist britanic de doar 21 de ani mai putin cunoscut, dar care este deja faimos pe myspace, cucerind publicul tanar cu melodia Wonder why. Preferata mea este melodia lui Ozark Henry - un artist belgian, cu toate acestea i-am acordat power-play-ul mai tanarului Julian.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Julian Perretta - Wonder why
Gen muzical: Various
Conţine: 12 melodii
Timp total: 43:53
Bit rate: 64kbps
Creată la: 13/10/2010
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: