Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLI

publicat: 19/11/2010 01:01 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Surpriza placuta, in opinia mea, a acestei cutiute este MC Yogi, un tanar problematic indragostit de hip-hop, care, se pare, dupa ce a descoperit yoga la 18 ani, si-a gasit un drum in viata. Acum compune cantece pentru alti tineri, in care vorbeste despre intelepciune si cautarea adevarului. Power-play-ul de astazi este, insa, single-ul lui Enrique Iglesias in duet cu Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), un alt extras de pe ultimul sau album, Euphoria. De remarcat si ultimul hit semnat Take That, in care liderul vocal este Robbie Williams.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XLI
Descriere: Power-play: Wally Lopez feat. Julio Cuba - Close to me
Gen muzical: Various
Conţine: 14 melodii
Timp total: 53:47
Bit rate: 64kbps
Creată la: 12/11/2010
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: