Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLII

publicat: 29 decembrie 2010 00:24 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Ultima cutiuta a acestui an include cateva melodii lansate in ultima vreme. Printre ele, Cher cu o melodie de pe coloana sonora a filmului Burlesque, Daft Punk cu o melodie de pe coloana sonora a filmului TRON Legacy, Michael Jackson cu Akon de pe albumul postum al lui MJ sau ultimul single al lui Taio Cruz cu Kylie Minogue. Power-play-ul pe care vi-l propun este, de asemenea, un single nou, primul extras de pe ultimul album al lui Jamiroquai, Rock Dust Light Star, lansat pe 1 noiembrie.

Vreau sa remarc in final versiunea cover a piesei Take on me a Anni B Sweet, o cantareata spaniola din Malaga, si single-ul Thinking of you al lui Olly Murs, un fost participant la show-ul The X Factor din Marea Britanie. Doi artisti tineri interesanti a caror cariera cred ca merita urmarita pe viitor.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Jamiroquai - Blue skies
Gen muzical: Various
Conţine: 14 melodii
Timp total: 51:08
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 29 decembrie 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: