Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLII

publicat: 29/12/2010 00:24 | actualizat: 2023-09-1212/09/2023 14:53 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Ultima cutiuta a acestui an include cateva melodii lansate in ultima vreme. Printre ele, Cher cu o melodie de pe coloana sonora a filmului Burlesque, Daft Punk cu o melodie de pe coloana sonora a filmului TRON Legacy, Michael Jackson cu Akon de pe albumul postum al lui MJ sau ultimul single al lui Taio Cruz cu Kylie Minogue. Power-play-ul pe care vi-l propun este, de asemenea, un single nou, primul extras de pe ultimul album al lui Jamiroquai, Rock Dust Light Star, lansat pe 1 noiembrie.

Vreau sa remarc in final versiunea cover a piesei Take on me a Anni B Sweet, o cantareata spaniola din Malaga, si single-ul Thinking of you al lui Olly Murs, un fost participant la show-ul The X Factor din Marea Britanie. Doi artisti tineri interesanti a caror cariera cred ca merita urmarita pe viitor.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XLII
Descriere: Power-play: Jamiroquai - Blue skies
Gen muzical: Various
Conţine: 14 melodii
Timp total: 51:08
Bit rate: 64kbps
Creată la: 29/12/2010
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: