Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLIV

publicat: 19/02/2011 21:01 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Se pare ca Tim Berg face prozeliti in ultima vreme. Dupa succesul obtinut de acesta cu Bromance, stilul muzical initiat de Berg este preluat si imbunatatit de Basto! (Belgia) si Marcus Maison (Finlanda). Cine stie, este posibil ca aceasta sa fie muzica noului deceniu, de ce nu? Un alt artist demn de remarcat este si Abd Al Malik, un cantaret francez de origine congoleza, un baiat rau care dupa ce a descoperit sufismul a renuntat la extremism iar acum este unul din artistii in crestere rapida de popularitate in spatiul muzical francofon. Canadianca Avril Lavigne revine cu un nou single in 2011 remixat de romanul Serban Ghenea, dar a ramas la fel de rebela in versuri desi a ajuns la 27 de ani. DJ F.R.A.N.K. (Belgia) lanseaza un single ce parodiaza imnul muzicii house al lui Chuck Roberts (1987) iar Britney Spears continua seria succeselor cu Hold it against me.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Basto! - Gregory's theme
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 39:04
Bit rate: 64kbps
Creată la: 31/01/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: