Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLV

publicat: 31 martie 2011 22:25 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi aduce mai multi artisti francezi si francofoni decat pare la prima vedere. Pe langa Gautier Reyz si Zaz ale caror melodii le-am prezentat deja pe Facebook, alaturi de Medi - un cantaret francez prezentat si el intr-o postare anterioara - ii avem si pe belgienii Daddy-K si Ozark Henry. Numele real al lui Ozark Henry este Piet Goddaer si el este un cantaret foarte bine cotat in tara sa natala. A debutat intr-o formatie de rap intitulata Word, fondata impreuna cu fratele sau Jan, iar din 1996 a urmat o cariera solo incununata de succes, abordand in special stilul trip-hop. Pe albumele lansate in ultimii ani muzica lui are o tenta pop-rock si electronica, iar ultimul album, Hvelreki, lansat in noiembrie 2010, este de-a dreptul pop. De pe acest album am mai prezentat intr-o editie anterioara si melodia This one's for you.

Am inclus bineinteles si ultimul single lansat de pe albumul postum al lui Michael Jackson si ultimele single-uri ale formatiei Black Eyed Peas si Lady Gaga. James Blunt vine si el cu o noua melodie de pe albumul Some Kind Of Trouble (2010) iar Alexis Jordan isi face debutul cu melodia Happines de pe albumul eponim lansat pe 25 februarie 2011. Jordan este o fosta participanta la editia din 2006 a show-ului America's Got Talent. Dupa eliminarea din concurs a inceput sa incarce pe Youtube clipuri personale cu diverse preluari muzicale. Clipurile ei au adunat milioane de vizualizari, lucru ce a atras atentia raperului american Jay-Z si trupei de productie norvegiene Stargate. In 2010 a lansat melodia Happines care a ajuns pina pe primul loc in topul american Hot Dance Club Songs .

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Medi - How would you do it
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 40:43
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 23 februarie 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: