Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLVI

publicat: 24/04/2011 11:45 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

In aceasta editie am inclus pina la urma si melodia lui Jessie J, pe care am tot ocolit-o in editiile trecute fiindca nu ma prindea foarte mult, dar pentru ca in ultima vreme o aud aproape peste tot, m-am lasat convins in final. De pe ultimul album sau mai bine zis mini-album Daft Punk (Translucence, 2011) am inclus single-ul Castor, o melodie ce nu a fost inclusa pe coloana sonora oficiala a filmului TRON Legacy. Millow si Christophe Mae au lansat si ei single-uri noi in primele luni ale anului. Via Zoli, am ascultat albumul The Amsterdams, care nu mi s-a parut foarte deosebit, insa melodia Island of love mi-a atras atentia mai mult. Este posibil sa fi fost special facuta pentru o viitoare colaborare cu Orange, are exact sound-ul specific care prinde in toate reclamele lor. Se pare ca si Eliza Doolittle s-a gandit tot la asta pentru ca si melodia ei este pe acelasi tipar sau poate sunt doar eu rautacios. Justin Bieber face duet cu Jaden Smith - cel care interpreteaza rolul principal in ultimul film Karate Kid (2010) - pe noul sau single Never say never.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XLVI
Descriere: Power-play: Hooverphonic - Anger never dies
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:40
Bit rate: 64kbps
Creată la: 19/04/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: