Cutiuta cu muzichii

Ediţia XLVII

publicat: 08 mai 2011 18:29 | actualizat: 2023-09-1212 septembrie 2023 14:52 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi aduce ultimele single-uri lansate de pe albumele lui Britney Spears (Femme fatale, 2011), Michael Jackson (Michael, 2010), Mylene Farmer (Bleu noir, 2010) si Nicole Scherzinger (Killer love, 2010).

Am inclus si o melodie ce urmeaza sa concureze saptamana viitoare la cea de-a 56-a editie a Eurovision care se va desfasura in Germania. Melodia apartine trupei daneze A Friend in London si este una din putinele melodii care atrag atentia, ba chiar este cotata sa castige locul trei in concurs de catre aplicatia Google Predictor. Predictia este facuta pe baza cautarilor in motorul de cautare al Google din ultimele luni.

Chiar daca nu este noua, melodia duet-ului Laura Pausini si Helene Segara, o cantareata franceza apreciata, mi-a atras in mod deosebit atentia in timp ce ascultam Radio Contact Belgia. Melodia dateaza din 2003 si face parte din albumul Humaine al Helenei Segara. Helene a trecut prin momente dificile in 1999, cand a suferit o operatie prin care i s-a indepartat un chist de pe corzile vocale, ce ii periclita cariera artistica.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Chris Medina - What are words
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:34
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 03 mai 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: