Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XXVIII

publicat: 29/03/2009 23:39 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Revin cu o noua editie a "Cutiutei cu muzichii" la aproape trei luni de la ultima. O vreme am fost destul de ocupat ca sa ma mai pun la punct cu ultimele noutati muzicale, asa cum faceam inainte. Pe de alta parte, odata cu aceasta editie am pregatit revenirea rubricii chiar pe ulala.ro, intr-un format nou de playlist, special implementat pentru "Cutiuta cu muzichii". In acest moment optiunea este disponibila doar pentru uz intern dar ma gindesc sa o lansez public (cu mici ajustari) si pentru utilizatorii sitului.

Melodiile sunt destul de variate ca stil si sunt din cele pe care le-am ascultat in ultima vreme. Sunt si eu surprins de faptul ca am inceput sa ascult mai mult house, genul asta devine in fine mai usor de rumegat, desi nu sunt tentat sa trec in extrema cealalta. Va propun ca power-play Ronald van Gelderen - Rush, un single care m-a prins foarte mult.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cuţiuta cu muzichii - Ediţia XXVIII
Descriere: Power-play: Ronald van Gelderen - Rush
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:05
Bit rate: 64kbps
Creată la: 28/03/2009
Actualizată la: 02/01/2020

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: