Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XXXVI

publicat: 08 mai 2010 13:33 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Astazi va aduc citeva melodii mai putin conformiste, care par interesante chiar si pentru cei ce nu agreeaza in mod deosebit genuri muzicale ca jazz, soul, swing house sau electropop. Cu toate acestea, tinand cont ca siturile web ale televiziunilor consacrate din Romania sunt foarte sumare in videoclipuri si prezinta doar hiturile standard ale sezonului, iar in lipsa unui site romanesc serios de topuri muzicale si nu numai (fiindca multe din melodiile din aceasta lista nu se regasesc in topurile actuale), imi fac datoria de a va aduce la cunostinta aceste melodii.

Editia de astazi este, cred, prima editie ce include o melodie a unui artist roman, in 3 ani si jumatate de existenta a cutiutei cu muzichii. Tinand cont de faptul ca multi artisti romani sunt victime ale pirateriei online, lucru pe care nu l-am incurajat niciodata, astazi vreau sa imi incalc regulile de alcatuire ale cutiutei pentru a va oferi ultimul single al trupei Bere Gratis, o trupa ale carei discuri se vor regasi intotdeauna in colectia mea personala de cd-uri.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Caro Emerald - A night like this
Gen muzical: Various
Conţine: 15 melodii
Timp total: 57:26
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 02 mai 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: