The Hitmen

publicat: 03/12/2011 18:53 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Ronny Bibow si Michael Bein

The Hitmen este un proiect eurotrance/hardtrance al casei de productie muzicala Ron:Bon:Beat. Casa de productie a fost fondata in 1999 de Ronny Bibow, un dj si producator german care si-a facut debutul in acelasi an intr-un proiect intitulat Nudge & Shouter, din care mai faceau parte Sven Wilken si Hartwig Mueller. Printre alte proiecte pe care le-a creat se numara A.U.R.A, A1 Project, Airbeat One Project, The Lagoon, M.U.M.M.S., Rocketeers si Tunnel Allstars.

In 2006 Ronny Bibow incepe colaborarea cu Michael Bein alias Money-G, un dj si producator german de muzica de club. Primele lor single-uri Energy is you si Bass Up! apar in acelasi an si vor fi foarte bine primite de fanii germani ai genului eurotrance (cunoscut si sub denumirea de "hands up" in Germania). Cel mai mare succes comercial al lor in Germania va fi Like I love you care e lansat in 2007. Piesa va fi reluata cu mai mult succes international de trupa de house germana R.I.O. in 2010.

Din 2007 echipa The Hitmen incepe sa produca si remixuri pentru alti artisti germani printre care: Cascada, DJ Shog, Paffendorf, DJ Manian, Peter Luts sau Triple Bounce. Unele dintre cele mai apreciate remixuri The Hitmen sunt Time pentru 4 Clubbers ( trupa germana de trance formata din Bernd Johnen, Jens Kindervater, Markus Boehme, Martin Hensing), I'm alive pentru Lazard (trupa germana de trance formata din Frank Cornelis, Silvio von Lichtenstein) si Angel pentru Fridge (artistul german de trance Ralph Fritsch).

Intre timp proiectului The Hitmen se alatura si dj-ii Manfred Hölter si Thorsten Kipka, dar in ianuarie 2009 trupa se destrama oficial din cauza diferendelor dintre Bibow si Bein. Se pare insa ca echipa de productie ramasa continua sa mixeze, caci in 2009 si 2010 vor mai aparea si alte remixuri semnate The Hitmen. Michael Bein continua sa produca alaturi de Bibow in alte proiecte comune si solo sub numele Money-G, dar va mai fonda si cateva proiectele muzicale personale printre care MG Traxx, Jasper Forks sau 2 DJ's And One.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Referinţe:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: The Hitmen
Descriere: remixuri si productii ale echipei The Hitmen
Gen muzical: Trance
Conţine: 20 melodii
Timp total: 02:10:21
Bit rate: 64kbps
Creată la: 03/12/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: