Muzichii

Arhivă anuală:

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006

661 înregistrări

Neil Rey Garcia Llanes @ Asia's Got Talent

publicat pe 08 decembrie 2018 15:30 în Postări de Leonardo

Neil Rey Garcia Llanes este un beat-boxer din Filipine, care a participat in primele doua sezoane alt show-ului tv Asia's Got Talent. A iesit din concurs in primul sezon (2015) renuntand din cauza studiiilor, dar a revenit in sezonul doi (2017), unde a ajuns pana in finala, ocupand locul trei.

Orange - De la poze de familie, la albumul unei natiuni (noiembrie 2018)

publicat pe 01 decembrie 2018 14:33 în Muzică din reclame de Leonardo

Melodia din cea mai recenta reclama Orange:

Nicolae Kirculescu - Moment Muzical din Patru Studii de Concert pentru Pian si Orchestra

Vreau sa ii multumesc lui Laurentiu care mi-a indicat sursa melodiei din reclama. Clipul contine fragmentul muzical cuprins intre minurul 03:59 si 04:25 al Momentului Muzical.

Pentru mai multe melodii din reclame tv vă recomand postul Muzică din reclame.

Prima iubire, Muzica

publicat pe 25 noiembrie 2018 18:36 în Postări de Leonardo

Zilele trecute am gasit la standurile de prezentare a presei o revista noua pe care am cumparat-o imediat, fiind intrigat de noutatea ei, dar si de continutul prezentat pe coperta.

Revista este editata de Primaria Municipiului Bucuresti si Casa Artelor „Dinu Lipatti” si primul numar a aparut pe 12 noiembrie. Pretul ei este de 9,9 lei si o veti putea cumpara lunar de la punctele de difuzare a presei. Continutul de 100 de pagini al revistei se refera la viata celui mai mare pianist roman al tuturor timpurilor, Dinu Lipatti, vazuta prin prisma celor ce l-au studiat, cunoscut sau admirat. Editorialul este semnat de regizoarea Alice Barb, initiatoarea proiectului Casa Artelor "Dinu Lipatti" si directorul fondator al revistei "Prima iubire, Muzica".

Acum, dupa ce am terminat de citit revista, va recomand cu caldura sa va procurati aceasta revista caci nu veti regreta. Am fost fascinat de toate interviurile cu cei care au fost influentati intr-un fel sau altul de viata si creatia lui Dinu Lipatti si am surprins macar o frantura din biografia unui pianist de geniu despre care nu stiam nimic inainte de a citi aceasta revista. Textele si fotografiile sunt asternute pe o hartie de calitate, iar pe langa toate aceste informatii biografice, veti gasi pasaje din corespondenta lui Lipatti cu prieteni sau mentori, marturii ale unor oameni de muzica care l-au cunoscut, dictionar de termeni muzicali precum si o suita de interviuri cu muzicieni romani care povestesc despre cariera sau proiectelor lor.

Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXXVI

publicat pe 25 noiembrie 2018 16:45 în Topuri internaţionale de Leonardo

Power-play-ul editiei de astazi este produs de Alan Walker, un dj si producator norvegian pe care l-am mai avut intr-o cutiuta de acum trei ani, cu primul sau hit muzical Faded. Melodia este interpretata de Sophia Somajo Venai cunoscuta si sub alias-ul Soso, o cantareata suedeza de profesie designer vestimentar care a debutat in 2008 cu un albumul The laptop diaries, un album produs pe laptopul personal, toate melodiile albumului find inregistrate cu microfonul laptopului. De fapt Soso este o artista non-conformista, urmatorul ei album fiind pus la dispozitia ascultatorilor prin intermediul binecunoscutului site de torrente The Pirate Bay.

(citeşte)

genuri: Various
|

Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXXV

publicat pe 21 octombrie 2018 21:52 în Topuri internaţionale de Leonardo

Aceasta este o editie care vine la aniversarea de 12 ani de la ideea care a facut ca blogul «Cutiuţa cu muzichii» sa prinda contur. Este o editie care imi este draga si datorita melodiilor pe care le-am strans in aceasta lista. Si mai este ceva special: este o editie pe care vreau sa o dedic Alexandrei.

(citeşte)

genuri: Various
|