Compilatia "ElectRO Generations"

publicat: 19 mai 2015 19:44 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Va aduc in atentie un proiect muzical pornit de Septimiu Moldovan, cunoscut multora dintre voi ca editorul sitului ElectroBlog Ro si autorul primei Enciclopedii a muzicii electronice romanesti.

Este vorba despre "Proiectul de normalitate pentru muzica electronica romaneasca" ce isi propune sa promoveze artistii de muzica electronica din Romania. Prima initiativa a acestui proiect este compilatia Compilatia "ElectRO ­ Generations", un compact disc ce va cuprinde 20 de piese ale unor muzicieni ca Adrian Enescu, DJ Vasile, Horace Dan D sau Unu'.

Proiectul mai include si tiparirea "Enciclopedia muzicii electronice romanesti" (349 pagini, peste 200 de biografii, inglobeaza 50 ani de istorie), prima carte care descrie istoria fenomenului electro din tara noastra scrisa de Septimiu Moldovan precum si realizarea primului documentar de lung metraj care descrie "Istoria muzicii electronice romanesti". Promovarea va fi facuta prin organizarea de spectacole de lansare in marile orase ale tarii (Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara, Targu Mures) si prin prezenta cu standuri la marile evenimente muzicale din tara, lansari de carte, expozitii foto si de sintetizatoare, proiectii de videoclipuri si documentare, workshopuri.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina proiectului de pe Facebook: Proiectul de normalitate pentru muzica electronica romaneasca

Tracklist:

01.
Marcar El Paso
Reasonandu
02.
Stai blană
Soundopamine
03.
And sonic
Boola
04.
For the generations
Polymoog
05.
HB Pressure
Quantical feat Alba Ecstasy
06.
Cine nu sare
Horace Dan D.
07.
Auuuua
Vlaicu Golcea & DJ Vasile
08.
(}_{)
Karpov not Kasparov
09.
Impact
Robbie Jay & ReDub
10.
The time has come
Atma
11.
Mai sus! (Re­worked)
Unu'
12.
Cuvant viu
Blanoz
13.
November 8th
The Ghost Of 3.13
14.
7 Haiku
Adrian Enescu
Digital only
 
15.
His journey
Anhken
16.
Kaleidoscope clouds
E­mantra
17.
Bukovina
Himbrecht
18.
Mental
Les Psss
19.
Circuit maintenance
Reform­1
20.
Don't escape me
Sorin P ­featuring Kaila

Date tehnice:

Format
Digital (20 tracks), CD (14 tracks)
Country
Romania
Released
2015
Genre
Electronic
Compiled
Stesco (Polymoog), Horatiu Dan Dumitras (Horace Dan D.), Septimiu Moldovan (ElectroBlog Ro)
Mastered
Polymoog, Horace Dan D.
Artwork
Adrian Drinceanu aka Quantical (CreativeRoom)
Price
10 USD, donatii via PayPal la electroblogro@hotmail.com

Parteneri media: Anyplace.ro, BlajaLive, Boing Bum-Chak, Bravo, Cutiuta cu muzichii, djsets.ro, EDM Romania, Feeder.ro, Modernism, Musicnights.ro, Muzzix.ro, Punctul, Radio DEEA, Romania pozitiva, Romanian Electronic Comunity, Veioza Arte, Waha Festival.

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: