Cristyz feat. Proton Kid - Vremuri bune (2011)

publicat: 08/10/2011 18:02 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Astazi am primit un mesaj din partea lui Cristian Balan alias Cristyz care mi-a trimis o melodie si m-a rugat sa o promovez pe Cutiuta cu muzichii. Recunosc ca nu sunt un fan al genului hip-hop, in special din cauza mesajului defetist pe care unii artisti hip-hop il propaga, insa dupa ce am ascultat piesa Vremuri bune a lui Cristian am constatat ca el se inscrie in categoria celor ce vor sa transmita un mesaj constructiv prin versurile lor. Nu ma pricep la flow, mixaje si alti termeni specifici muzicii hip-hop dar am apreciat melodia lui, asa ca am decis sa o public pe site.

Inainte de asta, am sa il las pe Cristian sa se prezinte singur:

Amicii ma striga Cristyz. Sunt din Vaslui si fac muzica hip hop dar merg putin si spre R&B. Am inceput pe la 14 ani, am cateva piese scoase, le puteti gasi pe canalul meu Youtube (www.youtube.com/user/CristyzMC) sau pagina mea de Myspace (www.myspace.com/criistyz).

Piesa "Vremuri bune" este un inceput pentru mine, este prima daca cand fac o piesa de acest gen, m-am folosit putin de voce, am abordat diverse metode de flow si un mixaj destul de complex. Proton Kid, un amic de-al meu din Bucuresti, mi-a facut instrumentalul. Am lucrat impreuna cu el la piesa, am vazut ca a iesit ceva diferit si am vrut s-o fac oficiala. Si pentru el este ceva diferit pentru ca el lucreaza pe domeniu de dnb (nota ed. drum and bass). Va invit sa ascultati si alte piese de-ale lui la adresa www.soundcloud.com/proton_kid_law.

Nu ma astept ca piesa sa depaseasca 1500 de vizualizari intr-o luna, insa sper sa schimbe starile multor oameni si sa continuie sa ma asculte. Piesa are un minut si 56 de secunde pentru ca am vrut sa fac ceva calitativ nu cantitativ in materie de versuri. Sper sa va placa!

Daca va place aceasta melodie il puteti sustine pe Cristian si pe pagina lui de Facebook (www.facebook.com/cristyzmc), lasandu-i un mesaj de incurajare sau un simplu Like.

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: