Mulţumesc

publicat: 04/02/2011 21:15 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Acest post este unul aniversar. La sfarsitul lunii ianuarie, blogul «Cutiuţa cu muzichii» a atins cifra de 10.000 de vizitatori unici, in cele 7 luni de existenta. Vreau ca acest post sa il adresez celor care viziteaza acest site zilnic sau care intra probabil pentru prima data aici. Le multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje, prin e-mail, comentarii sau messenger, in legatura cu posturile mele muzicale si mai ales pentru incurajarile si aprecierile lor. Tinand cont ca totul a pornit din pasiune pentru muzica si ca la inceput acest blog a existat doar in mintea mea, iar dezvoltarea lui a fost facuta pentru propria-mi placere, este un lucru remarcabil pentru mine ca amintirile si melodiile pe care le-am asternut in paginile lui, scrise uneori foarte tarziu in noapte, au ajuns la sufletul vostru si au trezit la randul lor amintiri si trairi poate demult uitate.

Pentru voi toti, o dedicatie cu prima melodie extrasa de pe ultimul album Directia 5, una din formatiile romanesti pe care le apreciez deosebit.

Enjoy!

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: