People have the power

publicat: 19/01/2012 22:27 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

«Cutiuta cu Muzichii» saluta si sustine cauza protestelor din Piata Universitatii si din toate orasele tarii. Acum 2000 de ani, Cicero scria in tratatul sau De Legibus (Despre legi): Ollis salus populi suprema lex esto - o concluzie ce justifica cel mai bine dreptul oamenilor (oricare ar fi numarul lor) de a se revolta, in orice societate si in orice vremuri, atata timp cat conditiile lor de trai sunt sub limita demnitatii umane: Bunastarea poporului este legea suprema.

Patti Smith - People have the power

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: