Taxi - Cele două cuvinte (2011)

publicat: 26/02/2011 20:35 | actualizat: 2020-01-1212/01/2020 14:57

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Pe 24 februarie s-a lansat albumul Cele 2 cuvinte al trupei Taxi. Dan Teodorescu face si de aceasta data un album fantastic, chiar daca greu de clasificat din punct de vedere muzical, cu 11 piese una si una. Va recomand calduros acest album pe care veti regasi pe langa cele 2 piese deja binecunoscute, E criza si Cele 2 cuvinte, melodii ca Matematica imposibila, Ba, treci la coada sau Citez din Tupac (cu un featuring C.R.B.L.). Pentru toti cei carora le place viata luata la misto si iubirea neconventionala.

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: