Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CIV

publicat: 22/07/2015 22:47 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Melodiile din aceasta cutiuta sunt cateva din cele pe care le-am auzit in scurta vacanta de la inceputul lunii. Power-play-ul acestei editii este interpretat de o artista daneza de origine egipteana, a carei voce mi-a atras atentia intr-o seara la boxele instalate pe plaja. Melodia mi-a ajuns imediat la suflet pentru ca are un feeling aparte ce imi aduce aminte de muzica anilor '90.

O alta melodie pe care am indragit-o de la prima auditie este Ship to wreck interpretata de formatia britanica Florence and The Machine. Acesta este al doilea single extras de pe albumul How Big, How Blue, How Beautiful (2015) si cu toate ca melodia nu are un succes deosebit in Europa, am observat ca este foarte difuzata la posturile de radio romanesti.

Alice on the Roof este numele de scena al artistei belgiene care debuteaza cu melodia Easy come easy go compusa chiar de ea.

Kygo continua seria de hituri de data aceasta alaturi de Parson James. Pana acum, acesta este cel mai bine cotat single al sau si exista destule sanse ca dj-ul norvegian sa il depaseasca in succes in curand pe idolul sau Avicii.

Louane Emera este numele de scena al cantaretei franceze Anne Peichert. Anne are 19 ani si este orfana de tata, care a decedat cu cateva luni inainte de participarea ei la editia "Vocea Frantei", unde a ajuns pana in semifinale. Cantecul Je vole este o reluare a unui cantec cunoscut interpretat in original de Michel Sardou in 1987.

Revenirile in timp le apartin lui Macy Gray cu Beauty in the world - primul single extras de pe album ei The Sellout (2009) si Pandora, o cantareata suedeza populara in anii '90 datorita hiturilor Tell the world sau Don't you know; single-ul Rely este extras de pe albumul Tell The World (1995) care include si aceste doua melodii.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CIV
Descriere: Power-play: Kasual feat. Ashibah - All we got (Bruno Be remix)
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 37:07
Bit rate: 64kbps
Creată la: 23/06/2015
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: